HerNews.gr
Διεθνή

Ρότζερ Γουότερς: Θα ντυθεί στα 77 του πέμπτη φορά γαμπρός

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd αρραβωνιάστηκε και σύντομα πρόκειται να ανεβεί για πέμπτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Page Six, ο Ρότζερ Γουότερς βρέθηκε για φαγητό στο Hamptons πριν λίγες ημέρες, όπου και παρουσίασε τη σύντροφό του σε γνωστούς του ως «αρραβωνιαστικιά του».

Ποιά είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί

Η σύντροφός του είναι η ίδια γυναίκα με την οποία εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας το 2019, για την ταινία του, «Us + Them».

Ο Ρότζερ Ουότερς είχε πάρει διαζύγιο το 2015 από την τέταρτη σύζυγό του, Λόρι Ντέρνινγκ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και ο γάμος τους κράτησε για 10 χρόνια.

Ο ροκ σταρ Ρότζερ Ουότερς έχει απασχολήσει αρκετά με την προσωπική του ζωή, καθώς ο ίδιος είχε αρκετούς δεσμούς που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Είχε στο παρελθόν ένα σύντομο δεσμό με την Παλαιστίνια συγγραφέα και ακτιβίστρια Ρούλα Τζεμπρεάλ, ενώ είχε παντρευτεί επίσης με την αγγειπλάστρια Τζούντιθ Τριμ, τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα Καρολάιν Κρίστι, αλλά και την ηθοποιό Πρισίλα Φίλιπς.

Η ψυχή των Pink Floyd

O σπουδαίος Ρότζερ Ουότερς έγραψε μεγάλη μουσική ιστορία αλλά δεν δίστασε ποτέ να τα βάλει με όσους διαφωνούσε ιδεολογικά ακόμη κι αν αυτό τού στοίχιζε πολλά εκατομμύρια.

Ο 77χρονος σήμερα τραγουδοποιός, ερμηνευτής, μουσικός και δημιουργός των πιο επιδραστικών μουσικών σόου παγκοσμίως ήταν πάντα σκληρό καρύδι, ειδικά απέναντι σε αυτούς με τους οποίους τον χώριζαν σκληρές ιδεολογικές διαφορές.

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον – Ρότζερ Φέντερερ: Τα viral video τους που δημιούργησαν την αίσθηση ότι “φλερτάρουν”

HerNews ka

Φεγγάρι του Λύκου: Τι κάνει την πανσέληνο του Ιανουαρίου τόσο ξεχωριστή;

HerNews ka

Louis Vuitton: Αν αγαπάς την πολυτέλεια επισκέψου το νέο ξενοδοχείο της

HerNews ka