HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 22 έως 28 Αυγούστου

Ζώδια: Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 15/8 έως 21/08
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Θα ξεκινήσει η εβδομάδα με εσάς να εστιάζετε όλο και περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητα & την εργασία. Συγχρόνως θα θελήσετε να κάνετε κάποια διατροφή για τα κιλά που πιθανόν πήρατε στις διακοπές σας. Καλό θα ήταν να κάνετε και κάποιες εξετάσεις πριν μπείτε σε διαδικασία να αλλάξετε τη διατροφή σας. Εξακολουθούν να σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το γάμο ή τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί)

Ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα ερωτικά και αν είστε μόνοι σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στο να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο. Χαρά, διασκέδαση όπως και ένα δημιουργικό σας σχέδιο έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα να επικοινωνήσετε να μετακινηθείτε και να φλερτάρετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα εστιάσετε λίγο περισσότερο στην εργασία σας και θα κλείσετε πιθανόν κάποιες ευνοϊκές συνεργασίες και συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Έχετε τον Άρη που σας δημιουργεί κάποιες εντάσεις ιδιαίτερα στο χώρο του σπιτιού σας καθώς υπάρχουν άτομα που σας εκνευρίζουν και σας προσθέτουν συνεχώς υποχρεώσεις. Αυτό θα αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνεται και να βρίσκετε επιτέλους την ησυχία που επιθυμείτε. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα αρχίσετε να περνάτε όμορφα να χαίρεστε να διασκεδάζετε. Αν έχετε παιδιά, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε όμορφα μαζί τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αρκετοί από εσάς θα λάβετε χρήματα από πολύ κοντινά σας άτομα ή από συμφωνίες που κλείνετε. Θα υπάρξει άφθονη επικοινωνία όπως και μηνύματα που θα σας ικανοποιήσουν και θα χαρείτε ιδιαίτερα. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποιοι στόχοι σας πραγματοποιούνται με τη βοήθεια φίλων που είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Η αγάπη που παίρνετε από αυτούς είναι αληθινή και το βλέπετε ξεκάθαρα πλέον.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή τη βδομάδα φωτίζεται ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με τις συναισθηματικές και οικονομικές σας ασφάλειες. Χρήματα και αισθήματα. Πολύ πιθανόν να πρέπει να στηρίξετε οικονομικά ένα μέλος της οικογενειάς σας και δεν αποκλείεται να είναι αδελφός ή αδελφή. Αυτό σας έχει κουράσει γιατί το κάνετε συχνά και θέλετε επιτέλους να σας παρέχουν και εσάς κάποια ασφάλεια και όχι μονίμως να την παρέχετε εσείς. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε ευχάριστα μηνύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ23 Αυγ-22 Σεπ)

Έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε ότι πραγματικά σας ικανοποιεί εσάς και όχι τους άλλους. Αρκετή υπηρεσία έχετε προσφέρει, φτάνει. Θέλετε να μιλήσετε, να πείτε όλα αυτά που για αρκετό διάστημα αποφεύγατε, μπορείτε να το κάνετε. Έχετε έναν Άρη όμως που σας κάνει ιδιαίτερα εριστικούς και δεν θα σταματήσετε εύκολα. Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε γιατί δεν θα είναι εύκολο να τα πάρετε πίσω και θα χαλάσετε κάποιες σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Κάποιες συζητήσεις γίνονται πίσω από τη πλάτη σας  και πιθανόν να δρουν εις βάρος σας χωρίς να έχετε ιδέα. Μην ανησυχείτε όμως γιατί όλα αυτά θα τα μάθετε και μάλιστα πολύ σύντομα. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εσείς οι ίδιοι να κανονίζετε κάποιες συνεργασίες και να κλείνετε συμφωνίες κρυφά γιατί δεν είστε ακόμα έτοιμοι για να τι κοινοποιήσετε. Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια στα ερωτικά και στα δημιουργικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Λαμβάνετε αγάπη από φίλους και άτομα σας στηρίζουν στα μεγάλα σχέδια σας έτσι ώστε να τα πραγματοποιήσετε. Έρχονται  αρκετά χρήματα από την εργασία σας και αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση καθώς βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Ο Δίας έχει επιστρέψει στον οίκο που σχετίζεται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Σας δίνει απλόχερα αφθονία και πολύ πιθανόν να έχετε βοήθεια και από την οικογενειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Η εύνοια για εσάς αυτή την βδομάδα έρχεται από τα φιλικά σας πρόσωπα θα δείτε πόσο σας στηρίζουν και σας βοηθούν έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σας στόχο με αποτέλεσμα να έχετε πραγματικά πολύ καλή διάθεση. Πολύ πιθανόν να σχεδιάζετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που για αρκετό διάστημα ήταν σε εκκρεμότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσει έντονα η διατροφή σας που για κάποιο λόγο έχει επιβαρύνει την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετές μετακινήσεις και ευχάριστες ειδήσεις που πολύ πιθανόν να σχετίζονται με τα αδέλφια ή πολύ κοντινά σας άτομα. Τα οικονομικά σας έχουν πάψει να σας πιέζουν και αρκετοί από εσάς έχετε οικονομικές απολαβές ενώ συγχρόνως έχετε ξαφνικές ερωτικές προσεγγίσεις από άτομα που δεν το περιμένατε ποτέ πως θα σας φλερτάρουν. Χαρά, διασκέδαση και όμορφες στιγμές θα έχετε με τα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν – 19 Φεβ)

Αν σχεδιάζατε  ένα ταξίδι στο εξωτερικό τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσετε όπως επίσης ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά στη καριέρα σας. Αυτή η εβδομάδα θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική και ίσως να μπείτε σε μια διαδικασία ψυχανάλυσης. Αρκετοί από εσάς θα δεχθείτε αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Με τον Άρη απεναντί σας δέχεστε επίθεση από άτομα που συνεργάζεστε ή από τους ερωτικούς σας συντρόφους που είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας με αποτέλεσμα να νιώθετε καταπιεσμένοι και αδικημένοι. Θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι ο Άρης να φύγει από το ζώδιο της παρθένου και να αποκτήσετε και πάλι τις ισορροπίες σας. Καλό θα ήταν για εσάς να μην εκνευρίζεστε και να είστε προσεχτικοί αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα.

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Φεβρουαρίου

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 18 έως 24 Ιουλίου

Her News

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

HerNewskl