HerNews.gr
Social News

Ναταλία Δραγούμη: Συμβουλεύει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν την υποκριτική

Στο περιοδικό “Instyle” και την δημοσιογραφο Ειρήνη Ζουρνατζή έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τις συμβουλές της στα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα της υποκριτικής.

Η συμβουλή της Ναταλίας Δραγούμη: 

Ποια συμβουλή θα δίνατε σε νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την τέχνη;

Να μη το βάλουν κάτω και να κάνουν εφόδια όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Ο χώρος αυτός θέλει γερό στομάχι, γι’ αυτό δεν πρέπει να απογοητεύονται εύκολα. Αντίθετα, να προσπαθήσουν να χτίσουν βαθιές σχέσεις με όποιους συνεργαστούν, αναπτύσσοντας έτσι μια ουσιαστική καλλιτεχνική επικοινωνία. Ο κάθε άνθρωπος έχει να σου μεταλαμπαδεύσει και κάτι σημαντικό.

Να αρπάζουν, λοιπόν, την κάθε ευκαιρία για γνώση. Ειδικότερα το θέατρο είναι το πιο αληθινό και συνάμα γοητευτικό ψέμα που υπάρχει. Οι νεότεροι πρέπει να μάθουν ότι είναι ένα μέσο της υποκριτικής που είναι γεμάτο αλήθεια, μέσα στο ψέμα του όμως. Η γήινη αλήθεια είναι μόνο μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Για μένα προσωπικά, αφετηρία και επιστροφή είναι η οικογένειά μου.

Μεταξύ άλλων η Ναταλίας Δραγούμη μίλησε και για την κακοποίηση στον χώρο της τέχνης:

Έχοντας διαγράψει μια φωτεινή πορεία, τι θα συμβουλεύατε έναν νέο ηθοποιό να κάνει αν βρισκόταν αντιμέτωπος με οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης;

Όταν κάποιος βιώνει χειριστικές συμπεριφορές πρέπει να μιλάει, να φεύγει και κυρίως να μη φοβάται. Υπάρχουν σύμμαχοι που θα βοηθήσουν. Ο χώρος μας είναι μια λύτρωση ψυχής και όχι ένα ψυχεδελικό πάρτι. Υπάρχουν όρια που κανείς δεν πρέπει να ξεπερνά. Στο θέατρο ειδικότερα είναι πολύ λεπτό αυτό το νήμα, καθώς οι ηθοποιοί μπαίνουν βαθιά ο ένας στην ψυχή του άλλου.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Λουίζα Βούρου: Παραδέχεται τον χωρισμό της από τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Her News

Σπύρος Φωκάς: Σε πανικό ο ηθοποιός και η σύζυγός του που είδαν τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι τους – «Παναγιά μου, βοήθησέ μας»

Her News

Giveaways: Το Her News θα σας γεμίσει δώρα!

Her News