HerNews.gr
CELEBRITIES Social News

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Jeniffer Lawrence

jennifer lawrence
Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι σύμφωνα με δημοσίευμα του People η ταλαντούχα ηθοποιός Jeniffer Lawrence.

Η δημοσίευση έγινε αργά εχθές το βράδυ, ανακοινώνοντας πως η Jeniffer Lawrence και ο άντρας της Κουκ Μαρόνεϊ. Το χαρμόσυνο νέο επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού. Να αναφέρουμε εδώ ότι ο σύζυγός της είναι έμπορος τέχνης.

Η 31χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Hunger Games παντρεύτηκε τον Μαρόνεϊ, έναν νεοϋορκέζο έμπορο τέχνης, σε μια γαμήλια τελετή στα τέλη του 2019 με διάσημους προσκεκλημένους όπως η Αντέλ και η Έιμι Σούμερ. Η Λόρενς βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του 2013 «Οδηγός Αισιοδοξίας».

Jennifer Lawrence2

Επίσης πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bad Blood», μια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2022 και αναφέρεται στη ζωή της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos Ελίζαμπεθ Χολμς. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 με τον ίδιο τίτλο, το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Τζον Καρέιρου, ο οποίος αποκάλυψε το σκάνδαλο.

Η Ελίζαμπεθ Χολμς είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη. Η 37χρονη σήμερα αντιμετωπίζει 12 διαφορετικές κατηγορίες περί απάτης για το σκάνδαλο Theranos. Η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μια start up, που ίδρυσε η Χολμς και φιλοδοξούσε να φέρει την επανάσταση στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν, σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο το 2015 και το 2016.

 

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Κραουνάκης για το μήνυμα της μητέρας του – «Δεν θα κλάψω…»

Her News b

Μαίρη Κατράντζου: “Συντάσσομαι με όλους στο πένθος και στο θαυμασμό της 70χρονης βασιλείας της”

HerNewskl

Scarlett Johansson: Λανσάρει το δικό της skincare brand!

HerNewskl