HerNews.gr
Σχέσεις ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή μας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

people
Ξέρεις πόσο σοφή είναι η φράση ‘’να κρατάς τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σου’’;

Δεν γνωρίζω αν την ακούς συχνά, εγώ σπάνια, μα την έχω κρατήσει σαν φυλαχτό. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι ο σωστός άνθρωπος για τον κάθε ένα από εμάς στη ζωή του. Μπορεί όμως να το αναγνωρίσει για τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι άνθρωποι που δεν βλάπτουν, δεν κοιτάζουν συμφεροντολογικά και δεν αποσκοπούν πουθενά. Υπέρμαχος της ανιδιοτέλειας, είναι μια ποιότητα που την αποζητώ στις σχέσεις μου και πιστεύω ακράδαντα ότι οι σωστοί άνθρωποι για τη δική μου ζωή θα την έχουν.

Αξίες, ηθική και αγάπη να δώσουν, δίχως να νοιαστούν πόση θα πάρουν πίσω. Πράξεις δίχως εγωισμό και πραγματικό νοιάξιμο. Οι αληθινοί άνθρωποι, οι ατόφιοι, που όταν μιλούν ξέρεις ότι βγάζουν τον εαυτό τους ακέραιο και σε παροτρύνουν να κάνεις το ίδιο. Αποδέχονται όλα όσα είσαι δίχως να σκεφτούν με υστεροβουλία και διπλωματία.

hand

Η διπλωματία άλλωστε είναι πολύ καλή στα επαγγελματικά, όμως στην προσωπική ζωή αποτελεί τροχοπέδη. Γιατί την εφαρμόζεις θέλοντας να πετύχεις κάτι, που δεν μπορείς με την ευθεία οδό.

Γι’ αυτό να διπλοτσεκάρεις τους ανθρώπους σου πριν πεις ότι είναι οι πολύ δικοί σου. Να τσεκάρεις τον εαυτό σου, πως αισθάνεται. Αν το μέσα σου είναι καλά, τότε ξέρεις ότι μπορείς ν’ ακουμπήσεις τα ευάλωτά σου και να είναι ασφαλή.

Και κάτι τελευταίο σαν μια έξτρα δόση αλήθειας αναμεταξύ μας: Οι άνθρωποί σου είναι εκείνοι που καταλαβαίνουν τα όρια σου και δεν σε κάνουν να νιώθεις άσχημα, ξεφεύγοντας σε άσχημο επίπεδο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκείνοι με τους οποίους θα νιώσεις σαν να μην έχεις όρια, γιατί πολύ απλά δεν στ’ αναδεικνύουν.

Νεότερα Άρθρα

10 σημάδια ότι έχεις βρει τον άντρα των ονείρων σου

HerNews ka

Όσο και να σου λείπει, σταμάτα να τσεκάρεις πόσες ακολουθεί στα social media!

Her News b

Πώς να ασκήσετε εποικοδομητική κριτική στον σύντροφό σας

Her News