HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 19 έως 25 Σεπτεμβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 19/09 έως 25/09

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αρκετές επικοινωνίες με μια δόση ελέγχου θα υπάρξει αυτή τη εβδομάδα για εσάς. Τα ζώδια του Κριού, θα θελήσετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και στις ίδιες σας τις σκέψεις  ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.

Συγχρόνως θα εστιάσετε ακόμα παραπάνω σε μια σχέση που πολύ πιθανόν θα μπείτε σε μια διαδικασία δέσμευσης με μια σχέση που χρονολογείται. Προσοχή προτείνω σε εσάς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ σε αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα προκύψουν με άτομα που συνεργάζεστε.

 ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η καθημερινότητα σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα με αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις. Θα ήθελα να σας επιστήσω τη προσοχή στο αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες μέσα στο χώρο της εργασίας να προσπαθήσετε να τις τακτοποιήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφασίζετε να μετακινηθείτε όπως και να κλείσετε κάποιες συμφωνίες με πολύ καλές προοπτικές. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα από  πολύ κοντινά σας άτομα.

 ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαί -21 Ιούν )

Για αρκετό χρονικό διάστημα υπάρχει μια εύνοια και μια βοήθεια σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά και τα δημιουργικά σας σχέδια. Κάπως έτσι θα κυλίσει και αυτή η εβδομάδα με αρκετές επικοινωνίες και συγχρόνως ευχάριστες. Όπως και αρκετές προσκλήσεις να βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Μην αφήσετε καμία πρόσκληση για έξοδο να πάει χαμένη γιατί κάπου εκεί έξω θα υπάρξει μια ερωτική προσφορά ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή η βδομάδα θα κυλίσει με αρκετές υποχρεώσεις και τρέξιμο για άτομα της οικογένειας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις. Ιδιαίτερα για εσάς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε ένα ποσό για να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε ή για να στηρίξετε οικονομικά τους γονείς σας. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να νοικιάσετε ένα ακίνητο που σας ανήκει και να είχατε ένα έξτρα εισόδημα. Εξακολουθεί να υπάρχει εύνοια στα ερωτικά σας.

 ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Θέλετε τόσο πολύ να μιλήσετε να επικοινωνήσετε και να  βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά που σας απασχολούν με τα αδέλφια ή με πολύ κοντινά σας άτομα. Θα σας πρότεινα όμως να το κάνετε ήρεμα γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκνευριστείτε. Επίσης, θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις για θέματα που έχουν να κάνουν με τους γονείς σας ή την εργασία σας. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν σας. 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Για αρκετό χρονικό διάστημα σας απασχολούν οι οικονομικές και συναισθηματικές σας ασφάλειες. Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν κάποια έξοδα παραπάνω και δεν το αποκλείω να έχετε σκοπό να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο. Θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες μετακινήσεις όπως και ευχάριστα μηνύματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Προσοχή σε εξαπατήσεις και παρασκήνια πίσω από τη πλάτη σας.

 ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας. Υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον και σας κάνουν τα χατήρια. Θα ήθελα να είστε λίγο προσεχτικοί και να μην βιάζεστε γιατί με τον Άρη στο ζυγό θα σας βγάλει μια νευρικότητα παραπάνω και είναι λίγο “ατυχηματικός”. Επίσης να είστε προσεχτικοί και να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εσείς θα κρατήσετε κρυφά κάποια εργασιακά  σας σχέδια χωρίς να θέλετε να μαθευτεί παρά έξω. Θα πάρετε το χρόνο σας για να δείτε ποιο είναι το συμφέρον σας και μετά θα αποφασίσετε. Γενικότερα αυτό το διάστημα υπάρχει ένα παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας και δεν αποκλείεται να γίνεται με τη συμμετοχή κάποιων φίλων. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα αυτά θα τα μάθετε λίγο αργότερα .

 ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Στόχοι και ελπίδες πραγματοποιούνται με τη βοήθεια φίλων που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν και νιώθετε ότι πραγματικά σας νοιάζονται και σας αγαπούν. Δεν αποκλείεται με αυτούς του φίλους να να κάνετε κάποιες συμφωνίες επαγγελματικές άκρως μυστικά χωρίς να το φανερώνετε προς το παρόν. Υπάρχουν άτομα πολύ κοντινά σας που νιώθετε πως αυτό το διάστημα έχουν απομακρυνθεί από κοντά σας. Δεν αποκλείεται να νιώθετε και μια συναισθηματική απομάκρυνση από τα αδέλφια σας.

ΑΙΓΩΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αρκετοί από εσάς πιέζονται οικονομικά και το χρήμα έρχεται με αρκετή δυσκολία ιδιαίτερα για τα ζώδια του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Οι υπόλοιποι δέχεστε τι η εύνοια του δια στα οικονομικά σας και και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Ξαφνικά και αναπάντεχα για αρκετούς από εσάς έρχεται ένας έρωτας που θα σας ενθουσιάσει και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Φίλοι εξακολουθούν να σας στηρίζουν και να σας δίνουν απλόχερα την αγάπη τους.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα θα έχει για το 2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ αναταράξεις στην εργασία αλλά και στην οικογένεια. Θα θελήσετε να αποκτήσετε την ελευθερία και να πάρετε πίσω όλα αυτά που σας έχουν στερήσει καιρό τώρα. Υπάρχουν πολλές προοπτικές για αρκετούς από εσάς ιδιαίτερα στους αδέσμευτους για ερωτικές γνωριμίες που πιθανόν να υπάρχει και μια χιλιομετρική απόσταση μεταξύ σας.

 ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Χρήματα για εσάς αυτή την εβδομάδα από συνεργασίες αλλά και χρήματα που έχετε δανείσει και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα ζητήσετε έτσι ώστε να τα πάρετε πίσω. Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική καθώς θα σας ιντριγκάρει η ιδέα. Επίσης θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας. Εύνοια θα υπάρξει για αρκετούς αν θελήσουν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Όλα τα ζώδια από την αστρολόγο μας:

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Φεβρουαρίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Συμβατότητα με Λέων: Ο καλύτερος και χειρότερος συνδυασμός

Her News