HerNews.gr
NEWS

#KEMIGANG TIME: Η Έλενα Mariposa και τα KEMI έρχονται με το πρώτο διήμερο Bazaar

kemi
Μοναδικά και flirty, δυναμικά και για κάθε στυλ, τα ρούχα KEMI εκπέμπουν αυτοπεποίθηση σε κάθε ώρα της ημέρας και.. έρχονται αυτό το ΣΚ σε ένα ξεχωριστό Bazaar.

Το πρώτο Bazaar των Kemi είναι εδώ! Αυτό το ΣΚ, από τις 11:00 π.μ. ως τις 19:00 μ.μ. η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου και η ομάδα της, σε περιμένουν σε έναν χώρο διαμορφωμένο αποκλειστικά για μόδα, στυλ και αγορές των αγαπημένων σου Kemi, σε τιμές Bazaar! Στην οδό Αιγάλεω 64, στον Πειραιά, μπορείς να βρεις το δικό σου μοναδικό KEMI, μέσα από την μεγάλη συλλογή καλοκαιρινών και χειμωνιάτικων κομματιών.

kemi

Το ΣΚ ξεκινάει πάντοτε λίγο πιο ανάλαφρο, η διάθεση ανεβαίνει και η μέρα θέλει καφέ και βόλτα που σε ξεσηκώνει και σε διασκεδάζει. Εκείνη την ώρα λοιπόν που έχεις πιει τις πρώτες γουλιές και είσαι έτοιμη για περιήγηση, σε περιμένει το KEMIteam στον Πειραιά, να παρασυρθείς από τα χρώματα, τις αμέτρητες επιλογές, να περάσεις την ημέρα σου, να δεις από κοντά την Έλενα Mariposa και να βρεθείς στον KEMI world ως η απόλυτη fashionista.

Η ομάδα KEMIGANG, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, έχει οργανώσει ένα διήμερο αφιερωμένο σε όλα τα KEMI girls -και όχι μόνο-, και περιμένει με ανυπομονησία να σε υποδεχτεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KĒMI (@kemi_______)

Οι τιμές των ρούχων θα κυμαίνονται από 5€ ως 25€. Κατά τη διάρκεια του BAZAAR, η #KEMIGANG έχει φροντίσει να σε δροσίσει με ροφήματα, ενώ τριγύρω θ’ απλώνονται χρώματα, σχέδια και υφάσματα, όλα έτοιμα να γίνουν δικά σου.

Τον Οκτώβρη είναι ώρα για ψώνια και τα KEMI με το διήμερο Bazaar τους το γνωρίζουν πολύ καλά! Είσαι έτοιμη να μπεις στον κόσμο τους και να αφήσεις τη μόδα να σε παρασύρει;

 

Νεότερα Άρθρα

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Κλειστό το κέντρο αύριο Πέμπτη από τις 11:00 π.μ.

Her News

Self tests: Πως γίνεται η διαδικασία και πως καταγράφεται το αποτέλεσμα

Her News

Ζωή Δημητράκου: Πρέσβειρα στο πρώτο «κίνημα» κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα

Her News