HerNews.gr
Social News

Τips για να παίρνετε περισσότερα like στο Facebook

Μπορεί να έχουν βγει πολλά καινούργια social media όμως τα Facebook likes παίζουν ακόμα ζωτικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο έχει προτεραιότητα στη newsfeed των χρηστών του Facebook.  

Πάμε να δούμε τρόπους να τα αυξήσουμε, 

Αν συνηθίζετε να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας αργά το βράδυ ή το απόγευμα μιας καθημερινής μέρας, είναι βέβαιο ότι έχετε συνηθίσει να βλέπετε μικρή ανταπόκριση σε Like. Και είναι κάτι απολύτως λογικό.  Αν και δεν υπάρχει κάποια μαγική ώρα που φέρνει Like, καθώς το κοινό κάθε χρήστη είναι διαφορετικό, υπάρχουν κάποιες κοινές συνήθειες των χρηστών και μία από αυτές είναι να ελέγχουν το Facebook νωρίς το πρωί μόλις δηλαδή ξυπνήσουν, πριν το βράδυ πρίν δηλαδή κοιμηθούν,  και κατά το ωράριο της εργασίας τους, συνηθως στο διάλλειμα που γίνεται το μεσημέρι. 

 

 

Ο δεύτερος «χρυσός» κανόνας και επίσης πολύ σημαντικός,  είναι επίσης απλός: χρησιμοποιήστε τη δύναμη της εικόνας. Μια εικόνα, χίλιες λεξεις και τα λοιπά.  Συμπεριλαμβάνοντας μια εντυπωσιακή εικόνα στη δημοσίευσή σας, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε την προσοχή περισσότερων φίλων, κάτι που σίγουρα θα οδηγήσει σε περισσότερα Like. Σε αυτή την λογική να τονίσουμε οτι ό,τι έχει και βίντεο περιεχόμενο. 

Τέλος η αλιλεπίδραση μετράει. όσο περισσότερο σχολιάζεται μια φωτογραφία τόσο πιο πολύ θα εμφανίζεται στην αρχική των φίλων σου.  

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός στην Τουρκία: «Ευχαριστώ Ελλάδα» γράφουν οι γείτονες για την ΕΜΑΚ στα social media

Her News

Lily Collins: Αποκάλυψε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

HerNewskl

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια δυο χρόνια μετά τον θάνατό της

HerNews ka