HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πανωφόρι της με 7.000 αληθινά ροδοπέταλα

Jennifer Lopez

To πρόσφατο εντυπωσιακό look της Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, ήταν εκείνο που εκπροσωπούσε τον οίκο Schiaparelli για τις συλλογές Υψηλής Ραπτικής.

Jennifer Lopez

Ο οίκος Schiaparelli προσέφερε ένα εκπληκτικό show για τη Couture Spring/Summer 2024, με εντυπωσιακές δημιουργίες, τεχνολογικές εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.

Ο γαλλικός οίκος έθεσε ψηλά τον πήχη με το εντυπωσιακό show για την Couture Spring/Summer 2024 συλλογή του. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από δεξιοτεχνία, τεχνολογικές εκπλήξεις και την παρουσία “μωρών ρομπότ”. Οι λαμπεροί καλεσμένοι περιλάμβαναν τη Zendaya και την Hunter Schafer, οι οποίες τίμησαν τον οίκο με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πανωφόρι της με 7.000 αληθινά ροδοπέταλα

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez, με το μοναδικό πανωφόρι της, προσέδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη στο γαλλικό γεγονός. Επίσης, ανέδειξε την υπέροχη συνύπαρξη της μόδας και της τέχνης.

Ακόμη, πανωφόρι της Jennifer Lopez στο show του οίκου Schiaparelli στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού απέσπασε τα βλέμματα με τα 7.000 λευκά ροδοπέταλα που κοσμούσαν το εντυπωσιακό κομμάτι. Ο διάσημος οίκος, γνωστός για τις καινοτομίες του, δημιούργησε ένα εξαιρετικό έργο τέχνης. Πιο συγκεκριμένα έκανε τον απόλυτο συνδυασμό ανάμεσα  στην τέχνη και τη μόδα.

Επιπλέον, η εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez με τα 7.000 λευκά ροδοπέταλα έδωσε μια νότα φρεσκάδας και εξαιρετικής κομψότητας στο γαλλικό event. Το κομψό jacket αναδείκνυε το ύφος και τη δημιουργικότητα του οίκου Schiaparelli.  Βέβαια, η J.Lo προσέθεσε τον προσωπικό της λαμπερό χαρακτήρα στην ιδιαίτερη στιγμή της μόδας.

Τα 7.000 ροδοπέταλα δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό στοιχείο στο jacket της. Στο πίσω μέρος του πανωφοριού κεντήθηκε χειροποίητα με παγιέτες ένας ασημένιος ήλιος. Ο Daniel Roseberry αποτελεί έναν δημιουργό που αγαπά τους συμβολισμούς.

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω σχέδιο είναι εμπνευσμένο από ένα παλαιότερο σχέδιο της Elsa Schiaparelli. Τον ήλιο αυτό το είδαμε για πρώτη φορά σε μια φούξια κάπα, την “Phoebus,” από τη συλλογή Fall/Winter 1938.

Jennifer Lopez

Πρόκειται για ένα έργο που εκτίθεται στο μουσείο μόδας Palais Galliera στο Παρίσι.

Επίσης, το εκπληκτικό πανωφόρι συνδυάστηκε από τη Jennifer Lopez με λευκό ζιβάγκο, ταιριαστή ζώνη, μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρες γόβες, χρυσά γυαλιά ηλίου και, φυσικά, το νέο της κούρεμα σε αυστηρό καρέ. 

Schiaparelli Couture Show ss 2024: Όσα ξεχωρίσαμε στο μοναδικό fashion show

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Φόρεσε το outfit που είναι ιδανικό για όσες ταξιδεύουν συχνά

HerNewskl

Kim Kardashian: Έγινε και πάλι ξανθιά και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην εκδήλωση του GQ “Men of the Year”

HerNews ka

Kate Middleton: Λάμπει μέσα στο κόκκινο φόρεμα για το promo του «Royal Carols: Together at Christmas».

HerNews ka