HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Ντύθηκε ασορτί με την 5χρονη κόρη της Stormi στο show του Valentino (ΦΩΤΟ)

Η Kylie Jenner ταίριαξε υπέροχα με την κόρη της, Stormi Webster, η οποία γίνεται έξι ετών την 1η Φεβρουαρίου, ενώ παρευρέθηκε στο show Valentino Haute Couture για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Τετάρτη.

Αφού παρακολούθησε το show του Jean Paul Gaultier νωρίτερα την Τετάρτη, η Kylie Jenner έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα μέχρι το πάτωμα και μια ασορτί μαύρη κάπα με φτερωτό τελείωμα, το οποίο φόρεσε στους τους ώμους.

Η 26χρονη Jenner συνδύασε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια.

Η Stormi ακολούθησε τα βήματα της μαμάς της, φορώντας επίσης την ίδια μαύρη κάπα και ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες. Η 5χρονη φορούσε επίσης ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και κρατούσε ένα μικρό μαύρο τσαντάκι.

@gala.fr #kyliejenner #tiktokfashion #pfw #valentino #stormi ♬ Fly – Nicki Minaj

Καθώς το δίδυμο μαμάς-κόρης πόζαρε για φωτογραφίες, η Stormi χαμογέλασε στις κάμερες και κάποια στιγμή έβγαλε τη γλώσσα της στους παπαράτσι.

Η ιδρυτής της Kylie Cosmetics – η οποία μοιράζεται τη Stormi και τον Aire με τον πρώην της Travis Scott -είναι γνωστό ότι συντονίζεται με την κόρη της.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Jenner και η Stormi εντυπωσίασαν με ασορτί χρυσόμαυρα Mugler φορέματα για το επικό χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειάς τους.

Η Kylie Jenner και η Stormi με φορέματα Mugler.Την ίδια παραμονή των Χριστουγέννων, η Kylie μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της με την Stormi με ασορτί πράσινα φορέματα.

Η Kylie Jenner και η Stormi Webster με ασορτί πράσινα φορέματα.Και τον Μάιο του 2023, η σταρ του ριάλιτι και το μεγαλύτερο παιδί της συντόνισαν τα ρούχα τους σε ένα πάρτι του Jean Paul Gaultier.

Η Jenner φόρεσε ένα διάφανο, μίντι φόρεμα Jean Paul Gaultier διακοσμημένο με στάμπα τριαντάφυλλου, το οποίο φόρεσε πάνω από ένα nude σουτιέν.η Kylie jenner στο instagram

Η Stormi, η οποία γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 , έδειχνε αξιολάτρευτη με ένα πολύχρωμο, ημιδιάφανο τοπ και κολάν του ίδιου σχεδιαστή.

Kylie Jenner: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε baby pink

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Christmas Outfits για 3 διαφορετικές περιστάσεις

Her News b

Πάμελα Άντερσον: Με εντελώς φυσική εμφάνιση στα Βραβεία Μόδας του Λονδίνου προκαλώντας σάλο στα περιοδικά μόδας

HerNews ka

Shakira: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Her News