HerNews.gr
Μόδα

Τσαντάκι μέσης: Πώς να το φορέσετε με στιλ

Ποιος θα πίστευε ότι το τσαντάκι μέσης, το πιο statement κομμάτι από τα 80s θα έκανε τόσο μεγάλη επιστροφή; Το να κάνεις δουλειές, να πηγαίνεις για ψώνια και να περπατάς στον δρόμο με άνεση, δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Μην μας παρεξηγείτε, μας αρέσουν οι καλές τσάντες, αλλά αυτά τα μικρά τσαντάκια είναι υπέροχα, όταν έχετε μόνο μερικά αντικείμενα που πρέπει να έχετε μαζί σας.

Ανεξάρτητα από το ντύσιμο ή την περίσταση, σίγουρα μπορείτε να βρείτε ένα τσαντάκι μέσης που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για να σας βοηθήσουμε μοιραζόμαστε μαζί σας μερικούς τρόπου για να φορέσετε ένα τσαντάκι μέσης με στιλ.

Φορέστε το γύρω από τη μέση σας

Σίγουρα λέγονται τσαντάκι μέσης για κάποιον λόγο. Αυτή η μέθοδος φαίνεται υπέροχη με ένα ψηλόμεσο σορτς ή ένα εφαρμοστό φόρεμα, επειδή λεπταίνει τη μέση σας.

Πιστεύουμε επίσης ότι το να φοράτε ένα τσαντάκι γύρω από τη μέση σας δίνει στα ρούχα σας μια πιο ανεβασμένη εμφάνιση. Μοιάζει σχεδόν σαν να είναι η τσάντα μέρος του ντυσίματος σας.

Φορέστε το χιαστί

Όταν χειρίζεστε το τηλέφωνο, τα κλειδιά και τον καφέ σας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα πορτοφόλι να κρέμεται από το χέρι σας. Εάν είστε συνεχώς εν κινήσει, το να φοράτε την τσάντα μέσης σε χιαστί στιλ είναι πιθανό να σας ταιριάζει καλύτερα.

Επίσης αυτός ο τρόπος είναι η πιο casual και σπορ εκδοχή, που είναι ιδανική για την καθημερινότητα. Το να φοράτε έτσι αυτό το τσαντάκι, είναι ιδανικό και για όταν ταξιδεύετε, αφού το βλέπετε συνεχώς.

Φορέστε το σαν πορτοφόλι ή τσάντα

Εάν έχετε ένα τσαντάκι μέσης με έντονα χρώματα ή σχέδια, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαμορφώσετε το ντύσιμό σας. Με αυτόν τον τρόπο το ντύσιμό σας μιλάει από μόνο του, αλλά έχετε επίσης την επιλογή να βάλετε το τσαντάκι γύρω από τη μέση σας όποτε θέλετε.

Πού μπορείτε να βάλετε ένα τσαντάκι μέσης;

Αφήστε τη μεγάλη σας τσάντα παραλίας για ένα μικρό τσαντάκι για τη μέση. Έτσι θα είστε πιο κομψή και δεν θα κουβαλάτε πολύ βάρος. Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας μαγιό και ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια και είστε έτοιμες.

Επίσης μπορείτε να το επιλέξετε για το γυμναστήριο και να το συνδυάσετε με ένα αθλητικό σορτς ή ποδηλατικό κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: To naked dress πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

HerNewskl

Billie Elish: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που έκανε ο οίκος Gucci

HerNewskl

Selena Gomez: Φόρεσε με τον πιο στυλάτο τρόπο το total white look

HerNewskl