HerNews.gr
Ελλάδα

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Video απο τη λαμπερή δεξίωση του γάμου τους

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο θρησκευτικός γάμος του Φίλιππου με την αγαπημένη του, Νίνα Φλορ .

Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Εκεί οι νεόνυμφοι ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους τους για το ταξίδι τους στην Ελλάδα και την παρουσία τους στον γάμο. Η αίθουσα στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο που επιλέχθηκε για τη γαμήλια δεξίωση, γέμισε με περίπου 300 καλεσμένους.

Γαλλίδα designer που διακοσμεί luxury γάμους, τη μετέτρεψε σε έναν υπέροχο κήπο με μακριά τραπέζια, γεμάτο λουλούδια και ρόδια που η παράδοση λέει πως φέρνουν ευτυχία…

Το νυφικό της Νίνα Φλορ εντυπωσίασε:

Η Νίνα Φλορ, επέλεξε λευκό νυφικό που έδενε με ένα φιόγκο, σεoff shoulder σχέδιο και μακριά ουρά 11 μέτρα, όλο από μεταξωτό ταφτά του οίκου Chanel. Κόστιζε μάλιστα μια μικρή περιουσία καθώς έφερε την υπογραφή του οίκου Chanel, όπως φυσικά και τα ρούχα που φόρεσαν τα τέσσερα παρανυφάκια.

Το κεφάλι της νίνα Φλορ, στόλιζε η τιάρα -οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου. Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara, που έχει δώσει η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά και στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ για την ημέρα του γάμου τους.

Ορισμένοι από τους εκλεκτούς καλεσμένους που πέρασαν την είσοδο της Μητρόπολης, ήταν ο αδερφός του γαμπρού Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα.
Ακόμα, ήταν εκεί η μικρότερη κόρη, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, αλλά και η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και πριγκίπισσας της Δανίας, Βενεδίκτη. 

Νεότερα Άρθρα

Επίδομα Παιδιού: Πριν από τα Χριστούγεννα η διπλή δόση του Δεκεμβρίου

Her News

Επιστήμονες αποκωδικοποιούν το DNA της ελληνικής φέτας

HerNews ka

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για το νέο έτος: Κι άλλη αύξηση κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου 2023

Her News