HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο ονειρικό & must φόρεμα για το Πάσχα

Η Kendall Jenner εντυπωσίασε με ένα κομψό λευκό φόρεμα ενώ γιόρταζε το Πάσχα με την οικογένειά της.

Το μοντέλο μπήκε στο Instagram της για να μοιραστεί τη γλυκιά εορταστική εμφάνιση με τους followers της, βαφτίζοντας το σχέδιο Rodarte «το φόρεμα των ονείρων μου».

Η Kendall Jenner πόζαρε με το φόρεμα με φιόγκο (2.990 δολαρίων), με τις μαύρες βελούδινες λεπτομέρειες να κρέμονται από τους ώμους της.

Η Kendall Jenner με λευκό φόρεμα με μαύρους βελούδινους φιόγκους

Η Kendall Jenner στέκεται μπροστά σε θάμνους το Πάσχα.Το μοντέλο είχε τα μαλλιά κάτω και ίσια και συνδύασε την εορταστική της εμφάνιση με ένα ζευγάρι μαύρα mules της The Row. Η Kendall Jenner κράτησε το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ της απλά, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η ριάλιτι σταρ γιόρτασε το Πάσχα με τις αδερφές της στο σπίτι της Kris Jenner, με τη μαμά να δημοσιεύει μια φωτογραφία της Kendall καθισμένη σε έναν καναπέ στα Instagram Story της, γράφοντας: “Είναι τόσο όμορφη μέσα και έξω 🤍 🖤”.Η Kendall Jenner φόρεμα των ονείρων μου 3.000 $ στον εορτασμό του Πάσχα Kardashian-JennerΗ ευρύτερη οικογένειά της έφερε επίσης τις κυριακάτικες καλύτερες εμφανίσεις της, με τα μικρά ξαδέρφια True Thompson, Stormi Webster, Chicago West και Dream Kardashian να κλέβουν την παράσταση με ασορτί γούνινα φορέματα και μεταλλικές καουμπόικες μπότες.

Ενώ όλη η οικογένεια φόρεσε τις καλύτερες τουαλέτες για δείπνο, ξεκίνησαν τη μέρα τους με ασορτί πασχαλινές πιτζάμες και παντόφλες Skims σε σχήμα κουνελιού.

Kendall Jenner: Μας έφερε το summer makeup trend 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Σάρωσε στα Brit Awards με τρεις μοναδικές εμφανίσεις

HerNews ka

Kim Kardashian: Δημιούργησε βρώσιμα εσώρουχα με καραμέλες για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Faux Κοσμήματα: 3 tips για να παραμείνουν λαμπερά

Her News b