HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρένια Λουιζίδου: Είναι δύσκολο να διαχωρίζω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο

Η Ρένια Λουιζίδου δίνει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το ελληνικό metoo, τη γυναικεία ματαιοδοξία και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο σήριαλ στην ΕΡΤ. Τη μεταφορά του ξένου διηγήματος «Βαρδιανός στα Σπόρκα» και το καθημερινό «Σε ξένα χέρια» οπότε και δεν της μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος.  «Μια καθημερινή σειρά έχει τρομερές απαιτήσεις σε χρόνους και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με τη συμμετοχή σε μια θεατρική παράσταση. Παρόλη την πίεση δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη τόσο από το υπόλοιπο κάστινγκ όσο και από την παραγωγή.

Η κ. Λουιζίδου, όμως έγινε γνωστή από ένα άλλο σήριαλ αρκετά χρόνια πριν, τους «Απαράδεκτους» και παρόλα αυτά θυμάται πως «αγχώθηκα με το ρόλο στους Απαράδεκτους, μου ζητούσαν όλοι να κάνω παρόμοια πράγματα και το σέξι κορίτσι, ενώ εγώ ήθελα να ξεφύγω από αυτό». Μετά πάντως, τους «Απαράδεκτους», τονίζει ότι ζορίστηκε αρκετά οικονομικά καθώς έμεινε αρκετό καιρό εκτός.

Αυτή τη περίοδο, συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα του 1692.

Για το ελληνικό metoo επισημαίνει ότι ενώ συνεργαζόταν με άτομα που κατηγορήθηκαν, η ίδια δεν είχε αναγνωρίσει ακρότητες στη συμπεριφορά τους.

«Σκέφτομαι τους ανθρώπους από το οικείο περιβάλλον που ενεπλάκησαν χωρίς να φταίνε και από τις δύο πλευρές των θυμάτων και των θυτών» συμπληρώνει σχετικά με το metoo.

«Ξέρω ότι οφείλω να διαχωρίζω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο, αλλά δυσκολεύομαι ειδικά σε περιπτώσεις γνωστών καλλιτεχνών».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις δηλώνει ανοιχτή σε κάποια στο μέλλον στο πρόσωπο, ωστόσο φοβάται το αποτέλεσμα και το χειρουργείο σαν διαδικασία. Κλείνοντας, παραδέχεται την αγάπη τηε για το «κακό» φαγητό καθώς όπως λέει «αποτελεί μια απόλαυση»

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Δήμου: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια – Τι θα γίνει με το J2US

Her News b

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, δεν θέλουμε»

HerNews ka

Άννα Μπαλάν: Η ιστορία ζωής της Tik Toker που είναι εκ γενετής τυφλή

Her News b