HerNews.gr
Διεθνή

Gigi Hadid: Χωρίζει με τον Zayn Malik γιατί κακοποίησε τη μητέρα της

gigi
Ένας χωρισμός – βόμβα ήρθε να ταράξει τα νερά της διεθνούς σόουμπιζ. Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χωρίζουν! Ο λόγος;

Η βιαιοπραγία κατά της μητέρας της Gigi από τον ίδιο τον Zayn. Ο επεισοδιακός χωρισμός τους έγινε έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους Khai. Ο Zay κατηγορείται ότι κακοποίησε τη Yolanda Hadid, από την ίδια τη μητέρα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, το πρώην ζευγάρι χώρισε πριν από έναν μήνα, με την Gigi Hadid να εγκαταλείπει τη συζυγική εστία μαζί με την κόρη της, Khai.

hadid

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media.

Τι είναι αυτό όμως που συνέβη ανάμεσα στη Yolanda Hadid και τον Zayn Malik;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ, η μητέρα της Gigi Hadid κατηγορεί τον τραγουδιστή για επίθεση και ξυλοδαρμό. Και ενώ αρχικά ο ίδιος απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ακολούθησε νέα δήλωσή του στο TMZ.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό» έγραψε ο Zayn Malik στο twitter.

«Αρνούμαι ανυποχώρητα πως χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες και εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τις ψεύτικες κατηγορίες της και να προχωρήσει στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά» ήταν η μετέπειτα δήλωσή του στο ΤΜΖ.

Τζίτζι και Μαλίκ έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2015 όταν πήγαν μαζί στο πάρτι των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής. Η Χαντίντ εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του Μαλίκ για το σινγκλ «Pillow Talk» και το φλογερό ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και τη Yolanda Hadid

yolandahadid

Η 57χρονη Γιολάντα Φόστερ είναι η λαμπερή μητέρα της Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και μεγάλωσε τα κορίτσια μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα τους πολυεκατομμυριούχο Μοχάμεντ Χαντίντ. Η Γιολάντα ήταν γνωστό μοντέλο και τηλεπερσόνα της σειράς «The Real Housewives of Beverly Hills».

Νεότερα Άρθρα

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Μπάιντεν με εκείνον να τον αποθεώνει: «Έβαλες 50 πόντους»

Her News b

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Bucks

HerNews ka

Cher: «Ποτέ δεν μου άρεσε τόσο πολύ η φωνή μου»

HerNews ka