HerNews.gr
Γνώμες

Η Κατερίνα Στικούδη γύρισε στη δουλειά της. Μήπως να γυρίσουμε και εμείς στη δική μας;

katrinastikoudi
Παιδιά έχει γίνει λίγο χαμός με όλα τα καίρια ζητήματα απανταχού του πλανήτη ε; Όλα βγαίνουν online και όλα κρίνονται. Όπως για παράδειγμα το ότι η Κατερίνα Στικούδη γύρισε στη δουλειά της μέσα σε δυο εβδομάδες. Και αν νομίζεις ότι με τη λέξη πλανήτη υπερέβαλα, ούτε καν!

Να σας πω, είναι και αρχή της εβδομάδας, μήπως να κοιτάζαμε τη δουλειά μας; Δεν προλαβαίνει ένας άνθρωπος να κάνει κάτι και αμέσως το έχουν πάρει όλοι οι χρήστες των social media και το διατυμπανίζουν. Να μου πεις, καλή μου, έτσι έχεις όμως και εσύ να γράψεις τώρα τη γνώμη σου με την δημοσιογραφική ματιά σου. Α, όχι. Δεν θα το κάνω. Δεν θα πω καμία γνώμη για το γεγονός ότι η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στην τηλεοπτική της στέγη.

Γράφει η Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου

stikoudi

Είναι ένα γεγονός. Αν του προσδώσω κριτική ανάλυση, θα είμαι ένας ακόμη άνθρωπος που βοήθησε να μεγαλώσει η ψαλίδα ανάμεσα στους ανθρώπους και..τους ανθρώπους! Έχουμε γίνει κριτές των πάντων και δεν αφήνουμε κάτι να πέσει κάτω. Το σηκώνουμε και διυλίζουμε τον κώνωπα. Από το γιατί οι μαμάδες πηγαίνουν στις δουλειές τους ενώ έχουν μόλις γεννήσει μέχρι το γιατί οι μαμάδες δεν πάνε στη δουλειά τους ακόμη και πολύ μετά τη γέννα και προσκολλώνται στα παιδιά τους.

egkuos

Δεν υπάρχουν πάγιες γνώμες να ξέρετε. Ούτε για την Κατερίνα Στικούδη, ούτε για κανέναν. Μπορούμε πολύ όμορφα, με αφορμή αυτό το γεγονός που έχει γίνει trend, να γράψουμε κάτι inspirational ή κάποιο info σχετικά με μαμάδες και παιδιά, ώστε να ανοίξουν και άλλο οι ορίζοντές μας. Το κάνουμε όμως; Νομίζω σε ελάχιστο βαθμό.

Μας έχει παρασύρει η κριτική που μπορεί να γίνει ευρέως γνωστή, να δουν πολλοί το προφίλ μας και έτσι να υπάρχει αλληλεπίδραση ή καλύτερα, αλληλοκριτική.

koritsistokinito

Θες να σου πω κάτι που θα καταπλήξει τα πλήθη; Μπορούμε να συνομιλήσουμε και να συνυπάρχουμε online απλά και μόνο μιλώντας ή παραθέτοντας απόψεις χωρίς να κρίνουμε διαρκώς. Άσε που έτσι έχουμε και πιο εποικοδομητικούς διαλόγους που φτιάχνουν τη μέρα μας.

Αυτά για σήμερα και κλείνω με την ευχή που μου έδωσε τις προάλλες ο γείτονάς μου, ως ευχή για όλη την εβδομάδα: ‘’Να χαμογελάτε’’.

 

Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου 

 

Νεότερα Άρθρα

Αφιερωμένο στη Γιαγιά και τον Παππού μου..

Her News

Γεννιέσαι, την έχεις μητέρα, μα πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα

Her News

Όταν κοιμόμαστε μαζί σ’αγαπώ λίγο περισσότερο…

Her News b