HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 14 έως 20 Νοεμβρίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 14 Νοεμβρίου έως 20 Νοεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 14/11 έως 20/11.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις και όλο σας το ενδιαφέρον στραμμένο σε οικονομικές συμφωνίες αλλά και οικονομικές εκρεμότητες. Τα ζώδια του Κριού, δεν αποκλείεται να θελήσετε τώρα να κοιτάξετε κατάματα τι είναι αυτό που σας φοβίζει και με ένα τρόπο δεν σας αφήνει να προχωρήσετε για να μπορέσετε να το λύσετε και να φύγετε επιτέλους απελευθερωμένοι. Φίλοι σας στηρίζουν και πραγματοποιούν τα ονειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα για γερά νεύρα είναι αυτή για τους περισσότερους από εσάς. Τα ζώδια του Ταύρου θα ζήσετε ανατροπές, διασπάσεις, νεύρα.. Τώρα θέλετε να σπάσετε τα δεσμά σας, δεν αντέχετε άλλο, θέλετε επιτέλους την ελευθερία σας και πολύ καλά κάνετε. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην έρθετε σε συγκρούσεις με άτομα που συνεργάζεστε ή με άτομα που έχετε μια σχέση ζωής, όλα μπορούν να λυθούν με ηρεμία και συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες σας σχετικά με τα οικονομικά σας, όπως και κάποιες ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή. Τα ζώδια των Διδύμων, καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε κατάματα κάποιες φοβίες σας τώρα και να μην τις κρύβετε κάτω από το χαλί. Πολύ πιθανόν προς το τέλος της εβδομάδας να θελήσετε να μείνετε μόνοι σας και να κάνετε ένα απολογισμό για όλα αυτά που σας απασχολούν .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιουλ-22 Αυγ)

Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε έντονα με τη πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και να πάρετε αποφάσεις για την εξελιξή τους. Τα ζωίδια του Καρκίνου, καλό θα ήταν να πάρετε και τη γνώμη ενός πολύ φιλικού σας προσώπου που εμπιστεύεστε την κρίση του, για να σας βοηθήσει. Οι αδέσμευτοι, μέσα από μια σύγκρουση ή μια ξαφνική κατάσταση, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μια εντελώς ξαφνική γνωριμία, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ )

Μια εβδομάδα για γερά νεύρα για τους περισσότερους από εσάς, με ανατροπές, διασπάσεις, έντονες και ανατρεπτικές καταστάσεις και εσάς να μην αντέχετε άλλο.. Αισθάνεστε την ανάγκη επιτέλους να κάνετε ότι εσείς θέλετε, δεν θα ανεχτείτε από κανέναν να σας εμποδίσει, γιατί θέλετε να ελευθερώθείτε από τα δεσμά που σας έχουν βάλει και πολύ καλά θα κάνετε. Η οικογένεια είναι αυτή που προσπαθεί να σας χειραγωγήσει..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Θα ήθελα αυτή την εβδομάδα να είστε λίγο προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και στις επαφές σας με πολύ δικά σας άτομα, γιατί υπάρχουν κάποιες όψεις που θα σας φέρουν κάποια πολύ ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να σας ταράξουν. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και με τα παιδιά σας και να εστιάσετε σε αυτό το κομμάτι περισσότερο, καθώς αποζητούν τη προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η βδομάδα θα σας φέρει κάποιες ανατροπές στα οικονομικά και δεν αποκλείεται να ταραχτείτε για λίγο. Συγχρόνως τα ζώδια του Ζυγού θα νιώσετε την αυτοπεποίθηση σας να κλονίζεται, καθώς κάποια άτομα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις σας κάνουν να νιώσετε μια ανασφάλεια ως προς το τι αισθάνονται για εσάς καθώς θα αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απεναντί σας, πράγμα που θα σας σοκάρει και θα σας προβληματίσει έντονα .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Είναι λες και το σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας όλο αυτό το διάστημα και έρχεται αυτή η βδομάδα να σας το επιβεβαιώσει, καθώς θα υπάρξουν ανατροπές σε σχέσεις και σε συνεργασίες και εσείς κάνετε ότι μπορείτε για να σπάσετε τα δεσμά που προσπαθούν όλοι να σας βάλουν και δεν αντέχετε άλλο. Λίγο υπομονή θα ήθελα να κάνετε ακόμα το ξέρω πως έχετε ξεπεράσει τα όρια σας αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Μια εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Τοξότη με εντελώς ξαφνικά γεγονότα μέσα από τη εργασία σας που πολύ πιθανόν να σας πιέσουν αλλά και να σας σοκάρουν. Δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες τελείως ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητα και αυτό θα έχει δάση αποτέλεσμα να σοκαριστείτε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και αν νιώσετε κάπως περίεργα θα ήθελα να κάνετε κάποιες εξετάσεις ή κάποια αλλαγή στη διατροφή σας. Πιθανόν αυτή την εβδομάδα να έχετε τη τάση να απομονωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Μια εβδομάδα με ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές με τα παιδιά σας αλλά και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Δεν θα είστε λίγοι αυτοί που δεν αντέχετε άλλο κάποιες καταστάσεις και θέλετε να απελευθερωθείτε από γεγονότα που σας πιέζουν ή από άτομα που προσπαθούν να σας δεσμεύσουν σε μια κατάσταση. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ίαν -19 Φεβ)

Μια εβδομάδα με ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα μέσα από την εργασία αλλά και από την οικογενειά σας. Προσπαθείτε να απελευθερωθείτε, να κάνετε αλλαγές, να ξεφύγετε από πρέπει και όρους που σας πιέζουν και νιώθετε εγκλωβισμένοι. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, για να γίνουν όλα όσο λιγότερο αναίμακτα .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Μια εβδομάδα με φίλους που σας στηρίζουν και αρκετή επικοινωνία πολύ πιθανόν όμως να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα θέλω σας και να θελήσετε να αποδεσμευτείτε από τα πρέπει που σας έχουν επιβάλει κάποια άτομα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να μάθετε και κάποιες ειδήσεις που μπορεί να σας σοκάρουν και να κάνετε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις. Κρατήστε τις ισορροπίες.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του αέρα

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου

HerNewskl