HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: “Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική στα προσωπικά σου”

Ανδρέας Μικρούτσικος-hernews

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του επέστρεψε στην τηλεόραση.

O αγαπημένος σε όλους παρουσιαστής είχε έρθει αντιμέτωπος με ένα σοβαρή πρόβλημα υγείας. Αυτό  τον ανάγκασε να βρεθεί “εκτός” τηλεόρασης για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στις οθόνες και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”.

Ανδρέας Μικρούτσικος-hernewsΟ ίδιος έδειξε να είναι πολύ ανυπόμονος για την επιστροφή του, καθώς η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Μάλιστα, θέλησε να συμβουλέψεις κάποιες σημαντικές συμβουλές για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας αμέσως μόλις εμφανίστηκε στο πλατό. Αρχικά αναφέρθηκε στον χωρισμό της, αλλά και σε όσα λέγονται για αυτόν, τονίζοντας σε εκείνη πως:

“Έχω μερικές αντιρρήσεις στην συμπεριφορά σου όσον αφορά στα προσωπικά. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική και όχι να μαθαίνω αυτά που γράφεις. Έχεις μια θλίψη, ένα ικετευτικό. Είσαι χαρά Θεού, είσαι μοναδική, επιτυχημένη, έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι. Ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα; Άλλοι πρέπει να κλαίνε, άλλος πρέπει να λέει “τι έκανα ο κερατάς””.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως όταν αισθανόταν ότι έχει αναρρώσει πλήρως και πως η περιπέτεια του τελείωσε, συνέβη κάτι απρόσμενο. Ξαφνικά ανέβασε πυρετό και τον έπιασε τρέμουλο. Όμως, ήταν σίγουρος πως τα συμπτώματα δε συσχετιζόταν από τη νόσο του κορονοϊού. Έτσι κάλεσε τον γιατρό του και ο ίδιος του συνέστησε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Η περιπέτεια του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν έλεγε να λάβει τέλος, αφού διήρκησε τρεις ολόκληρους μήνες. Ο ίδιος δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, αλλά είπε χαρακτηριστικά πως: 

” Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσα”.

Ανδρέας Μικρούτσικος-hernewsΚλείνοντας, ο παρουσιαστής είπε πως αυτό που έζησε ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί και πως πίστεψε πως δε θα βγει ποτέ από το νοσοκομείο.

 

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Σόμμερ: Η εξομολόγηση για τη Βαλεντίνη Παπαδάκη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Πως αποχαιρέτησε το κοινό της “Συνεχίζουμε…”

Her News b

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Για 2 χρόνια δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί…»

Her News