HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Σόμμερ: Η εξομολόγηση για τη Βαλεντίνη Παπαδάκη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Τον Κώστα Σόμμερ και την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη υποδέχτηκε o Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark το βράδυ της Κυριακής 24/4.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την νέα του καθημερινότητά ως πατέρας, για την σχέση του με την Βαλεντίνη Παπαδάκη, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Κώστας Σόμμερ: «Η Βαλεντίνη είναι ο άνθρωπός μου, της έχω απίστευτη εμπιστοσύνη»

«Η Βαλεντίνη είναι πάρα πολύ καλή με την οικογένειά της. Σε αυτό βάζω και τα παιδιά της και τους γονείς της και τον άντρα της, όλα. Είναι πραγματικά ο άνθρωπός μου, της έχω απίστευτη εμπιστοσύνη», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Και συνέχισε: Από την εργένικη ζωή μου δεν μου λείπει τίποτα. Με την Βαλεντίνη είμαστε τέλεια, κάνω αυτά που αγαπώ, κάνω τα αθλήματά μου που είναι το πιο σημαντικό για εμένα και ευτυχώς αρέσουν και στην Βαλεντίνη.

«Ο Κώστας με βοηθάει πάρα πολύ με τα παιδιά και ουσιαστικά. Δεν είναι μόνο για να το κρατήσει πέντε λεπτά και να φύγει. Πολλές φορές τα κρατάει για να πάω στην δουλειά, ταΐζει, αλλάζει πάνες, όλα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η πρώτη γνωριμία

Όσον αφορά στη γνωριμία του, το ζευγάρι αποκάλυψε:

«Γνωριζόμαστε τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ από μία κοινή παρέα. Είχαμε καραντίνα τότε και ήταν η κατάλληλη εποχή. Στην αρχή το είδα εντελώς φιλικά, τον γνώριζα και ήμουν και φαν του σε μικρή ηλικία. Για να βγούμε με έπαιρνε τηλέφωνο περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Δεν το έκανα επίτηδες, απλά σκεφτόμουν πως είναι ίσως για κάτι περιστασιακό. Βγήκαμε για φαγητό τελικά και από τότε είμαστε αχώριστοι».

Κλείνοντας, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη αν σκέφτονται να αποκτήσουν και τρίτο παιδί, με την make up artist να απαντά χιουμοριστικά:

«Αν θέλει ο Κώστας να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά θα το κάνει με άλλη, δηλαδή με παρένθετη».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου, δεν το έχω γράψει»

HerNews ka

Νίκος Γκέλια: «Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει»

Vip Group

Βραβεία MAD 2023: Αποκλείστηκαν οι τράπερς Snik και Light

HerNews ka