HerNews.gr
Γνώμες

Απλώς δεν σε γουστάρει…

Απλώς δεν σε γουστάρει…

Υπάρχει κάποιος στην ζωή σου αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να μην υπάρχει;
Τα πράγματα είναι απλά. Απλώς δεν σε γουστάρει. Αν δεν έχεις δει την ταινία αυτή με την Τζένιφερ Άνιστον, βάλε να την δεις αμέσως. Θα σου λύσει όλους τους προβληματισμούς.

Και η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε την τάση να περιπλέκουμε τις καταστάσεις. Αν κάποιος σε θέλει θα στο δείξει. Ή θέλεις ή δεν θέλεις. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Θα μας βόλευε πολύ να πάρουμε ως δεδομένο ότι οι άντρες θέλουν να μας δίνουν τα λεγόμενα “mixed signals”.

Αλλά όχι, δεν το κάνουν.
Όποιος θέλει, είτε άντρας, είτε γυναίκα, διεκδικεί. Οι δικαιολογίες είναι απλά δικαιολογίες. Εσύ που τώρα σκέφτεσαι «Τελικά με θέλει;» , θα σου πω «όχι». Αν σε ήθελε θα στο έλεγε, θα στο έδειχνε, στο 100% , δεν θα σε άφηνε να αναρωτιέσαι.

Μήπως να αναθεωρήσουμε και να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι χάνουμε τον χρόνο μας με ανθρώπους που δεν μας θέλουν και απλά μας αφήνουν γεμάτες ερωτηματικά;

Kάποιος ,κάποτε μουείχε πει «Έχεις όλο το πακέτο, και το στέλνεις στην λάθος διεύθυνση» και πραγματικά το ένιωσα πολύ δυνατά. Γιατί δυστυχώς μας κυριεύει πάντα το συναίσθημα και δεν βλέπουμε λογικά κάποια πράγματα.

Και σας το λέω εγώ που βάζω πάντα το συναίσθημα πάνω από την λογική. Αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει αυτό το συναίσθημα να το επενδύσουμε σε αυτούς που θέλουν και εκείνοι να επενδύσουν σε εμάς ;

Και στην τελική πόσο πια να επιμείνεις σε έναν άνθρωπο που απλώς δεν σε
γουστάρει;

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Αλήθεια, τι έχετε πάθει;

Her News b

Τα καλύτερα δώρα για το 2022 : Ευχαριστώ & Συγγνώμη

Her News b

HisStories 09: “Αν διάλεγα κάτι, θα ήταν να σ’ακούω…”

Her News b