HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού στο Fishy

Έφτασε η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας για την ταινία «The Black Bachelor». Η τρελοπαρέα επιστρέφει στους κινηματογράφους σε νέες ακραίες καταστάσεις. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο πρωταγωνιστής του Black Bachelor.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου. Πρόκειται για μία ταινία που ξεκαρδίζεσαι από τον τρόμο και τρομάζεις από τα γέλια, σύμφωνα με την Σοφία Καζαντζιάν, ενώ ο Μάριος Ιορδάνου το βλέπει σαν «παιδί» τους.

Θα υπάρχει άραγε 8η ταινία;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πρωταγωνιστής του Black Bachelor, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Παπαδάκος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και 5ο και 6ο Bachelor.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσιάζει το Fishy στο MEGA και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να είναι στη Φάρμα ή στο Survivor.

Μάλιστα, έκανε μία μικρή αποκάλυψη για το Fishy, λέγοντας πως άφησε τελευταία και καλύτερη την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, ως καλεσμένη στην εκπομπή.

«Όταν είμαστε ηθοποιοί, που έχουμε τελειώσει μία σχολή, κοιτάμε το καλλιτεχνικό. Το Survivor δεν έχει τίποτα το καλλιτεχνικό», δήλωσε ο Τάκης Παπαματθαίου και πρόσθεσε ότι δεν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Στην ταινία που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, συμμετέχει και η Κάτια Ταραμπανκό, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Η ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη που της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στην ταινία.

Για το κεφάλαιο της μητρότητας μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, ενώ η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε ότι δεν δέχτηκε πρόταση για το Survivor. Ωστόσο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δέχτηκε τηλεφώνημα για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά τον κέρδισε η εκπομπή του.

Φυσικά από την πρεμιέρα δεν γινόταν να λείπει η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία θαύμασε τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στον κινηματογράφο. «Θέλω να είναι καλύτερη απ’ όλες αυτή η ταινία, γιατί δεν με πήρανε και θέλω να αποδείξουν ότι έκαναν καλά», δήλωσε.

Η Κατερίνα Γερονικολού θα εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο του Fishy. Πως της φάνηκε αυτή η εμπειρία;

«Τι τραβάω η κακομοίρα, τι τραβάω… Τι ψάρεμα έφαγα ολοήμερο ξαφνικά!», είπε χιουμοριστικά η ηθοποιός και σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Βαρδής: “Η τραπ δεν θα έπρεπε να υπάρχει, δεν τη θεωρώ καν μουσική”

Her News

Σάκης Τανιμανίδης: Τι ισχύει για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

HerNews ka

Eurovision 2023: Ο Victor Vernicos θα εμφανιστεί στη σκηνή χωρίς φωνητικά και χορευτές

HerNews ka