HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Λίλυ Κόλλινς: Το «Emily in paris», η νευρική ανορεξία & η αρρωστημένη σχέση με τον διάσημο πατέρα της

Το «Emily in paris», η «πιο ένοχη τηλεοπτική απόλαυση του 2020» επιστρέφει στις οθόνες μας. Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Η πρωταγωνίστρια, Λίλυ Κόλλινς, η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Φιλ Κόλλινς που θεωρείται ένα από τα ατού της σειράς, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και το modeling, πριν καταλήξει στην υποκριτική.

Η ζωή της δεν ήταν πάντα ρόδινη. Έχει μιλήσει για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία, που έδωσε στην εφηβεία της, και έχει γράψει ένα βιβλίο στο οποίο  εξέφραζε την πικρία της για το γεγονός ότι ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της και την ίδια όταν ήταν πέντε ετών.

 

Το «Emily in paris», στη σεζόν 2 του θα είναι στη διάθεσή σας από 22 Δεκεμβρίου.

Η 32χρονη κόρη του μουσικού Φιλ Κόλινς θα επαναλάβει το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά όπου υποδύεται την Αμερικανίδα φαν των social media Έμιλι Κούπερ, η οποία μετακομίζει στο Παρίσι για τη δουλειά της.  Η Λίλι Κόλινς έχει κωμικό ταλέντο και υπέροχη χημεία με τους ηθοποιούς της σειράς «Emily in paris».

Είναι η μέση αμερικανίδα μιλένιαλ, φιλόδόξη χωρίς γνώση της γαλλικής, θα μετακομίσει στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και για να μάθει νέα ήθη και έθιμα.

Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της. Στη δεύτερη σεζόν του «Emily in Paris» φαίνεται πως η Έμιλι αγκαλιάζει το λατρεμένο γαλλικό στιλ. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ξανά μαζί σε ταινία μετά από 20 χρόνια!

HerNews ka

Δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Her News

Netflix: Don’t look up η κυβέρνηση, look up οι επιστήμονες. Τι διαλέγεις;

Her News