HerNews.gr
CELEBRITIES

Βανέσα Αδαμοπούλου: Mιλάει πρώτη φορά για τον πρώην της Ιωάννη Παπαζήση!

Βανέσα Αδαμοπούλου-hernews

Η Βανέσα Αδαμοπούλου ήταν εδώ και 15 χρόνια σε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.

Όσο ήταν μαζί, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ιάσονα. Έντονες συζητήσεις είχαν προβληθεί πριν σχεδόν ένα χρόνο, αφού διέρρευσαν φήμες για έναν ενδεχόμενο χωρισμό.  Αν και το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατάει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα, έσπασαν τη σιωπή τους.

Βανέσα Αδαμοπούλου-hernews

Ο ίδιος είχε αναφέρει γεμάτος εκνευρισμός στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” πως:

“Δεν σας αφορά η σχέση μας, γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι. Δεν σας έχουμε μιλήσει για τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο και τον πέμπτο. Γιατί να σας μιλήσω για τον δέκατο έκτο; Δεν σας αφορά. Δεν ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δεν γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου”.

Μετά από λίγο καιρό, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι “ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου”.

Βανέσα Αδαμοπούλου-hernews

H γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό τους στο Happy Day, υπογραμμίζοντας πως: 

“Οι σχέσεις πολλές φορές ολοκληρώνονται. Κάνουν έναν κύκλο. Αλλά εξελίσσονται κιόλας. Τον Ιωάννη τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει και εκείνος. Τον σέβομαι απεριόριστα κι εκείνος αντίστοιχα. Θα κρατήσουμε αυτόν τον τύπο της οικογένειας όπως είναι και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Ο χρόνος λειαίνει τα πράγματα και τα κάνει διαφορετικά. Όταν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, τα πράγματα προχωράνε.Οτιδήποτε άλλο είναι λίγο και προσβλητικό για αυτό που έχουμε ζήσει.”.

Η ψυχοθεραπεία που βοήθησε τη Βανέσα Αδαμοπούλου

Η ψυχοθεραπεία βοήθησε πολύ την ηθοποιό, για αυτό εξομολογήθηκε πως: 

Μου έχει δώσει πολλά το ότι ξεκίνησα να δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και να κάνω ψυχοθεραπεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσπάθησα να κάνω κάποια στιγμή αλλά πήγαινα και έφευγα. Υπάρχει το σωστό timing για αυτό”. 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καράβας- GNTM: “”Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 

HerNewskl

Μαρία Καλάβρια: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί”

HerNewskl

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για την δύσκολη εγκυμοσύνη και την 3ήμερη νοσηλεία της

Her News