HerNews.gr
Διασκέδαση

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αγαπάμε να μισούμε. 

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αγαπάμε να μισούμε. 

Είναι αυτή η στιγμή του χρόνου που έχουν αρχίσει τα ραδιόφωνα να παίζουν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Και όσο και αν μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων ταυτόχρονα μας κάνουν (πολλές φορές) να αλλάζουμε σταθμό κάθε φορά που τα ακούμε. 

 

Είναι η εποχή που σε όποιο μαγαζί μπεις θα ακούς να παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική, ακόμα και στους δρόμους της Αθήνας. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία τους σαν κομμάτια , τους δημιουργούς τους και τους τραγουδιστές , απλά έχουν παίξει στα αυτιά μας 1.000.000.000 φορές και έτσι έχουμε καταλήξει να αγαπάμε να τα μισούμε. 

Last Christmas – Wham!

Και αν το έχουμε τραγουδήσει. Και αν το έχουμε αφιερώσει. Γιατί είναι πολλά τα Χριστούγεννα που μας βρίσκουν χωρισμένες. Το Last Christmas κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 1984 από το pop συγκρότημα Wham! Γράφτηκε από τον leadsinger του συγκροτήματος George Michael, και όλα αυτά τα χρόνια οι διασκευές του τραγουδιού είναι αμέτρητες. 

All I want for Christmas is you – Mariah Carey 

Ίσως το πιο ανεβαστικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Η MariahCarey κυκλοφόρησε τον ύμνο των χριστουγεννιάτικων lovesongs το 1994. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι σταθερά το νούμερο 1 slogan τις γιορτές ακόμα και τώρα. Το 2011 έγινε επανεκτέλεση από την ίδια σε ντουέτο με τον  τραγουδιστή Justin Bieber, και τα clicks στο video clip έφτασαν στα ύψη.

Jingle Bell Rock – Bobby Helms

To Jingle Bell Rock του Bobby Helms είναι ένα τραγούδι πουκυκλοφόρησε το μακρινό 1957! Άλλο ένα κλασσικό τραγούδι που με τον καιρό διασκευάστηκε από πολλούς καλλιτέχνες. Στην περίπτωση του Jingle Bell Rock δεν είμαι σίγουρη αν μας στοιχειώνει το ίδιο το τραγούδι ή η αξεπέραστη σκηνή χορού από την ταινία Mean Girls με την Lindsay Lohan.. 

 

Όπως και να ‘χει, όσο και αν έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε , πάντα τα σιγοτραγουδάμε με ένα χαμόγελο στα χείλη..

Καλά Χριστούγεννα!

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Sicario: Ακόμα μία μουσική έκπληξη από τον ξεχωριστό καλλιτέχνη

HerNews ka

Posidonio Music Hall: “Θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα..”

Her News

Έλλη Κοκκίνου: Η νέα της επιτυχία «Πάμε Γι’ Άλλα» μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka