HerNews.gr
BRIDE NEWS

Παραδοσιακός vs Μοντέρνος Γάμος – Τι να διαλέξω ; 

Παραδοσιακός vs Μοντέρνος Γάμος – Τι να διαλέξω 

Εν έτη 2021 όταν έρχεται η στιγμή της διοργάνωσης του γάμου μας βαραίνει αυτό το δίλλημα. Του αν θα κάνουμε μια παραδοσιακή ή μοντέρνα τελετή. Σίγουρα κάποιες παραδόσεις δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε , αλλά η νέα γενιά είναι εδώ να το ανατρέψει και αυτό. 

 

Τι θεωρούμε όμως παραδοσιακόΕκκλησία, άσπρο νυφικό. Χρυσές βέρες και όλη η οικογένεια ( το λεγόμενο σόι) να κλαίει από χαρά. Αυτό είναι το παραδοσιακό σκηνικό ενός θρησκευτικού γάμου. Η λειτουργία γίνεται στην Εκκλησία. Το νυφικό είναι λευκό, μακρύ και συνοδεύεται από το πέπλο. Ο γαμπρός περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας την νύφη με την ανθοδέσμη στα χέρια. Τον περιτριγυρίζει μεγάλος αριθμός ατόμων (που συνήθως δεν τους γνωρίζει και όλους καλά , γιατί και πόσα ξαδέρφια να θυμάσαι απ’έξω😉 

Πλέον όμως πολλά είναι τα ζευγάρια που δεν επιλέγουν να κάνουν έναν παραδοσιακό γάμο. Θεματικοί γάμοι, διαφορετικά χρώματα στα νυφικά. Λουλούδια στα μαλλιά, party για να γιορτάσουμε τα δεσμά του γάμου μέχρι το πρωί. Όσο για το μέρος

Σε ένα νησί, αρκεί μια παραλία. Και από κόσμοΟι νέοι έχουν την ανάγκη να έχουν δίπλα τους μόνο όσους πραγματικά θέλουν. Και ναι, οι μοντέρνοι γάμοι θα σου φέρουν 100καυγάδες με τους γονείς και τα πεθερικά. Αλλά ίσως αυτή η τρέλα των μοντέρνων γάμων να είναι αυτή που δεν θα αγχώσει το ζευγάρι, που θα τους κάνει να θυμούνται μια ζωή την ημέρα αυτή. Γιατί όταν είσαι όπως θέλεις να είσαι, το μόνο συναίσθημα που θα νιώσεις είναι χαρά. Και αυτή η μέρα είναι μόνο για να είμαστε χαρούμενοι. 

Όσο για εμέναΠου κάθομαι και σας γράφω για το τι γάμο να κάνετεΔεν μπορώ να διαλέξω ένα από τα 2 με σιγουριά. Ίσως να βρίσκομαι κάπου στην μέση. Σε ένα συνδυασμό. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Έχω καιρό ακόμα .. πολύ! Εκτός αν μου αλλάξει κάποιος τα μυαλά! Για να διαλέξω “Παραδοσιακός vs Μοντέρνος γάμος!”

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο όμορφα νυφικά του Pinterest

Her News b

Πώς να κόψετε σωστά μια γαμήλια τούρτα

HerNews ka

Λίστα καλεσμένων γάμου: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με μια ειδικό

Vip Group