HerNews.gr
Διασκέδαση

Sicario: Ακόμα μία μουσική έκπληξη από τον ξεχωριστό καλλιτέχνη

Ο Sicario, o πολυπράγμων και δημιουργικός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αποσπάσει θετικά σχόλια για τα τραγούδια του και την αισθητική του, παρουσιάζει ακόμα μία μουσική έκπληξη, την acoustic version του «Πες Μου».

Ανταποδίδοντας την αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο πρώτο του album, με τίτλο «Η Μάσκα», ο Sicario «ανέβασε» στο YouTube τρία από τα κομμάτια του σε acoustic versions. 

Η αρχή έγινε με το mega hit «Ίσως», το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει γίνει πλατινένιο σε πωλήσεις, μετρά πάνω από 4,4 εκατομμύρια Spotify streams και έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς και no1 στο Viral 50 Spotify Greece και no1 στο Viral 50 Spotify Cyprus.

Ακολούθησε το «Θάλασσα» και τώρα το «Πες Μου», που έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ιδιαίτερο video το οποίο γυρίστηκε στο studio ηχογράφησης. 

Το album «Η Μάσκα» είναι μία σύγχρονη και πρωτότυπη μουσική πρόταση με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική υπογραφή του Sicario, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το tracklist περιλαμβάνει 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Ίσως», «Θάλασσα» και «Πες Μου», καθώς και το χρυσό σε πωλήσεις «Χορός», το «Ταξίδι» και το «Ευχή», τα οποία κυκλοφόρησαν ως προπομποί του album και «ανέβηκαν» με music videos στο YouTube δημιουργώντας μία ταινία.

Δείτε το video:

Βρείτε το album «Η Μάσκα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/47NpuHC
iTunes/Apple Music: https://apple.co/4a6NDui
Deezer: https://bit.ly/47HERS3

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stan Αντιπαριώτης – «Και Όλα Αυτά Επειδή»: Το τραγούδι για το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»

HerNews ka

Σινεμά: Παράνομοι έρωτες βγαλμένοι από την ζωή

Her News b

Γιάννης Πάριος: Ετοιμάζει δυο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Άλσος

HerNews ka