HerNews.gr
DECORNEWS

Vipart: Όταν οι αναμνηστικές φωτογραφίες γίνονται το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων

Τις κάνεις δώρο στ’ αγαπημένα σου πρόσωπα και ξέρεις ότι πάντοτε θα έχουν κάπου στον χώρο τις προσωπικές τους στιγμές σε φωτογραφία τυπωμένη για να κοσμεί τον τοίχο τους ή το δωμάτιο τους.

Μια φωτογραφία τυπωμένη που θα ξυπνά συναισθήματα και αναμνήσεις. Εσύ επιλέγεις την στιγμή που έχεις απαθανατίσει με τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα και η Vipart την τυπώνει σε καμβά, τον οποίο μπορούν να διακοσμήσουν οι δικοί σου όπου επιθυμούν. Ένα δώρο που δεν χάνει ποτέ την αξία του, μάλιστα χρόνο με τον χρόνο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη. Και μάλιστα, στη Vipart θα βρεις μεγάλες προσφορές για τις γιορτές!

vipart

Φαντάσου να έχεις περάσει υπέροχα σε μια εκδρομή, μια εξόρμηση ή μια μάζωξη, να έχεις φωτογραφίσει τη στιγμή και έπειτα αυτή τη στιγμή να μπορείς να την τυπώσεις είτε σε κάδρο, είτε σε κούπα και να μπορέσεις να τις κάνεις δώρο σε όσους αγαπάς και ήσουν μαζί τους όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Τους δίνεις τη δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να έχουν ζωντανές τις μνήμες και τα όσα έζησαν, ενώ αυτόματα έχεις κάνει το καλύτερο δώρο για τις γιορτές. Η Vipart σε βοηθά να επιλέξεις το μέγεθος του καμβά που επιθυμείς, ενώ μπορείς να διαλέξεις αν θέλεις κάποια σύνθεση.

vipart

Οι φωτογραφίες μπορούν να τυπωθούν εκτός από κούπες και σε μπλουζάκια, δίνοντάς σου με αυτόν τον τρόπο πολλές επιλογές για το πως θα τις αξιοποιήσεις ως δώρο.

Η επιλογή ενός δώρου, είναι σε πολλές περιπτώσεις κάτι που παιδεύει τις σκέψεις μας, μέχρι να καταλήξουμε στην καλύτερη επιλογή για τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα.

vipart

Και ενώ νιώθουμε πολλές φορές ότι στερεύουμε και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε, η Vipart μας δίνει την λύση.

Δεν υπάρχει πιο όμορφη κίνηση, από ένα προσωποποιημένο δώρο, το οποίο θα λατρέψουν οι δικοί σου άνθρωποι και θα ξέρουν ότι συμβολίζει το νοιάξιμο και την αγάπη.

vipartΏρα να βρεις την καλύτερη φωτογραφία λοιπόν και.. έτοιμο το δώρο!

Βρες την Vipart ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Τι χρώμα πρέπει να είναι ένα ντουλάπι; 7+1 ιδέες που θα δώσουν στον χώρο της κουζίνας σας μια εντυπωσιακή πινελιά

HerNews ka

Οι τάσεις στα χρώματα καναπέ που θα κυριαρχήσουν το 2024

HerNews ka

Χρώμα στο μπάνιο: Οι δημοφιλείς προτάσεις της σεζόν

Her News