HerNews.gr
Social News

Λάουρα Νάργες: “Ο Χρήστος Σαντικάι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά”

Η Λάουρα Νάργες βιώνει έντονα τον έρωτα της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η ίδια θέλησε να μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τη σχέση τους και για τα συναισθήματα που έχει για εκείνον.

Η γνωριμία της Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι

Αρχικά, η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως:

“Η πρώτη μας γνωριμία με τον Χρήστο πάει χρόνια πίσω, στην εποχή του So you think you can dance, γιατί είχε έρθει να με δει, κάτι που μου αποκάλυψε χρόνια μετά. Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου είχε έρθει καλεσμένος, και μάλιστα μου έχει προωθήσει και μια φωτογραφία από εκείνη την τηλεοπτική συνάντηση. Συναντηθήκαμε ξανά πριν από τρία χρόνια, γιατί η ηχογράφηση του τραγουδιού που έκανα με τον ZeRaw έγινε στο στούντιο του Χρήστου. Εκεί γνώρισα και τον Νικηφόρο, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι.  Κάπως έτσι μπήκα στην παρέα τους, στην οποία είναι κι άλλα άτομα,  τα οποία συναντιόμαστε, μιλάμε καθημερινά και πάμε μαζί διακοπές”.

Λάουρα Νάργες-hernews

Οι δυο τους ήταν φίλοι πριν καταλήξουν ζευγάρι, το οποίο η Λάουρα νάρκες θέλησε να το σχολιάσει και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν. Μάλιστα είπε:

“Ήμουν σε μια φάση που ήμουν μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Άκουγα που έλεγαν ότι ο μεγάλος έρωτας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν το πίστευα. Κάπως έτσι έγινε και με εμένα και τον Χρήστο. Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι μέσα από την παρέα αναγνώρισα πόσο καλό, γλυκό και προσγειωμένο παιδί είναι. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά. Αρκετές φορές πάνω στην κουβέντα του είχα πει «η γυναίκα που θα είναι δίπλα σου θα είναι πολύ τυχερή». Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα ήμουν εγώ αυτή”.

Λάουρα Νάργες-hernews

Η ίδια προσέθεσε πως “σε ένα διήμερο που είχαμε πάει με την παρέα ένιωσα μια οικειότητα με τον Χρήστο. Μερικές μέρες μετά ήμασταν μαζί. Στην αρχή αγχώθηκα λίγο και το κουβεντιάσαμε. Πολύ σύντομα όμως καταλάβαμε και οι δύο ότι είναι πολύ ωραίο και βαθύ αυτό που αισθανόμαστε. Οπότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να φοβηθούμε. Είμαστε μόλις πέντε μήνες μαζί και νιώθουμε ότι είμαστε χρόνια”.

Στα σχόλια που γίνονται από πολλούς, οι οποίοι τους θέλουν το 2022 παντρεμένους, η Λάουρα Νάργες απάντησε πως:

Δεν ξέρω αν θα γίνει το 2022, το 2023 ή κάποια στιγμή στο μέλλον. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον άνθρωπό μου. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θα παλέψουμε για τη σχέση μας. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει”.

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόσφκι: Σπάνια βραδινή έξοδος στο κέντρο που εμφάνίζεται η Μαρινέλλα

HerNews ka

Μαίρη Μηνά: Γιατί έφυγε από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη;

Her News b

Drake: Το ιδιωτικό Boeing του καλλιτέχνη, κάνει άσκοπες πτήσεις

Her News