HerNews.gr
Social News

Drake: Το ιδιωτικό Boeing του καλλιτέχνη, κάνει άσκοπες πτήσεις

drake

O Drake και οι άσκοπες πτήσεις του ιδιωτικού του Boeing συγκαταλέγονται στις εγκληματικές περιβαλλοντικές ενέργειες.

Τα επικριτικά σχόλια μάλιστα δεν άργησαν να έρθουν και για τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Drake όπως είχαν πραγματοποιηθεί και για την Kylie Jenner.

Ο ράπερ Drake προσπάθησε να υπερασπιστεί τη χρήση ενός μεγάλου ιδιωτικού αεροσκάφους για μια σειρά πτήσεων διάρκειας μικρότερης των 20 λεπτών – αποκαλύπτοντας ότι το αεροσκάφος δεν είχε άλλους επιβάτες.

Ο Καναδός σταρ και πολλές άλλες διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Kylie Jenner, δέχθηκαν πρόσφατα επικρίσεις στο διαδίκτυο επειδή χρησιμοποίησαν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη για σύντομες διαδρομές που θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν με αυτοκίνητο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, χωρίς την τεράστια επιβάρυνση για το περιβάλλον.

drake

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, το προσωπικό Boeing 767 του Drake πραγματοποίησε μια πτήση 7 λεπτών, μια πτήση 12 λεπτών και μια πτήση 14 λεπτών, όλες μεταξύ του Τορόντο και του (κοντινότατου) Χάμιλτον.

Το ταξίδι των 14 λεπτών έκαψε 426 γαλόνια καυσίμων και προκάλεσε εκτεταμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που ισοδυναμούν με το συνολικό ετήσιο αποτύπωμα άνθρακα ενός μέσου ανθρώπου, σύμφωνα με το Celebrity Jets, έναν αυτοματοποιημένο λογαριασμό στο Twitter που παρακολουθεί τις ιδιωτικές πτήσεις των πλούσιων και διάσημων.

Απαντώντας στο Instagram στις επικρίσεις για αυτές τις πτήσεις, ο Drake έγραψε: «Απλώς μετακινούν τα αεροπλάνα σε όποιο αεροδρόμιο είναι να τα σταθμεύσουν … κανείς (σ.σ άλλος) δεν παίρνει αυτή την πτήση».

Νεότερα Άρθρα

Χάιντι Κλουμ: Ντύθηκε «κουνελάκι» και πόζαρε τόπλες στην πισίνα της

Her News

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο – Η τρυφερή ανάρτηση

HerNews ka

Άντζελα Δημητρίου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη

HerNews ka