HerNews.gr
CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: Παίρνει θέση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Mr. Big, Chris Noth!

Sarah Jessica Parker-Chris Noth- hernews

H Sarah Jessica Parker πήρε ανοιχτά θέση για τις τρεις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Chris Noth.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Sex and the City” έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση από τρεις γυναίκες. Μάλιστα, η τελευταια που κατέθεσε έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη συμπεριφορά του στο ειδησιογραφικό Daily Beast. 

Chris Noth-hernews

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού θέλησε να διαψεύσει τα λεγόμενα της, για αυτόν τον λόγο πήρε θέση.Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε τα λόγια της κοπέλας ως “μια πλήρως ψεύτικη κατασκευή”. Επίσης, δήλωσε στην Washington Post πως “όλα όσα περιγράφει η “Άβα” αποτελούν κακή μυθοπλασία. Ο Κρις δεν γνωρίζει καν  αυτή την κοπέλα”.

Από την άλλη πλευρά, οι συμπρωταγωνιστές τους από τη διάσημη σειρά δε θέλησαν να πάρουν θέση μέχρι τώρα.

Η Sarah Jessica Parker έσπασε τη σιωπή της

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί η αγαπημένη σε όλους μας Carrie Bradshaw λόγω της πρεμίερας του ντεμπούτο της σειράς, με τίτλο “And Just like That”. Η κοινή τους εμφάνιση συζητήθηκε πολύ και από τους δημοσιογράφους, αλλά κυρίως από τους fans τους.

Aν και είχε σχολιαστεί από τους περισσότερους το γεγονός πως η Sarah Jessica Parker δεν είχε αναφερθεί καθόλου στον Chris Noth, αποφάσισε να πάρει θέση. Περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, η ηθοποιός απάντησε στα ερωτήματα του κοινού της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Η αγαπημένη μας Carrie μίλησε και εκ μέρους και των άλλων πρωταγωνιστριών της σειράς, της Cynthia Nixon και της Kristin Davis. Πιο συγκεκριμένα στη δημοσίευση έγραψε το παρακάτω:

“Πραγματικά λυπούμαστε που ακούμε τις κατηγορίες εις βάρους του Chris Noth. Εμείς υποστηρίζουμε όλες τις γυναίκες που έχουν έρθει και έχουν μοιραστεί τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Καταλαβαίνουμε πως είναι πολύ δύσκολο αυτό που έκαναν και τις συγχαίρουμε για αυτό”.

Όλοι περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί στον Mr Big μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. 

Δες παρακάτω τη δημοσίευση της Sarah Jessica Parker 

Sarah Jessica Parker-hernews

Νεότερα Άρθρα

Ελεoνώρα Μελέτη: “Θα ήθελα να “χωρίσω” γιατί μου δημιουργεί διάφορα θέματα η γραφειοκρατεία”

HerNewskl

Γιάννης Μπέζος για κορονοϊό: “Να αφήσουμε τις αρλούμπες, τις ανοησίες, τις ελαφρότητες και τις γραφικότητες”

HerNewskl

Βίκυ Κάβουρα: Aπάντησε στις φήμες επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

HerNewskl