HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Πρώην | Μην επιστρέψεις σε εκείνον όσο μόνη και αν νιώθεις

πρώην-hernews

Οι γιορτές σου δημιουργούν μια cozy διάθεση και τα συναισθήματα σου αποκτούν ένταση. Έχεις ανάγκη από μια αγκαλιά, μια ζεστή σοκολάτα και τα μάτια του πρώην σου. 

Αυτά και μόνο θα σου φέρουν την απόλυτη ευτυχία. Δε χρειάζεσαι δώρα. Η ευχή που θα κάνεις με τον νέο χρόνο είναι να επιστρέψει κοντά σου σα να μη συνέβη τίποτα.

Σα να μη χωριστήκατε ποτέ.

Και αν θέλεις να του στείλεις μήνυμα; Και αν θέλεις να δεις ξανά το όνομα του στο κινητό σου με ό,τι αντίτιμο και αν χρειαστεί.

πρώην-hernews

Δεν αξίζει ένας  πρώην να θυσιάσεις τις λέξεις σου, τα συναισθήματα σου, την καρδιά σου, Οι λόγοι είναι απλοί.

Η αγαπημένη μου ταινία υποστηρίζει πως “όταν το γυαλί σπάσει σε μικρά κομμάτια, σώζεται”. Έρχομαι όπως εγώ να σου θυμίσω πως όσο και να κολλήσει, δε θα είναι το ίδιο. Πάντα θα θυμάσαι τις μέρες που έκλαιγες και εκείνος ήταν απών. Πόση δύναμη έχεις να βάλεις για δεύτερη φορά τα δικά του συναισθήματα πάνω από τα δικά σου; 

Όταν σου λείπουν περισσότερα τα συναισθήματα από τον ίδιο τον άνθρωπο, τότε καταλαβαίνεις πως έχει τελειώσει. Τότε, έρχεται η στιγμή που αναπολείς και θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές. Εκείνο το λεπτό αισθάνεσαι πιο μόνη σου από ποτέ. Άραγε όταν έχει κόσμο τον σκέφτεσαι.΄Όταν η μέρα σου είναι γεμάτη δραστηριότητες για υποχρεώσεις, νιώθεις την ίδια ανάγκη να τον έχεις κοντά σου; Aν όχι, τότε μην του στείλεις! 

πρώην-hernews

Όταν αγαπάς τον άλλον, δε μπορείς να ζήσεις στιγμή μακριά του. Κάποτε ένα μικρό παιδί είχε συμβουλέψει μια κοπέλα να δώσει στον πρώην της μονάχα τρεις μέρες. Τρεις μέρες χωρίς μηνύματα, χωρίς μεθυσμένα τηλέφωνα χωρίς τίποτα… Αν επιστρέψει, τα συναισθήματα του είναι αληθινά. Αν όχι, ποτέ δεν ήταν. Τελικά, επέστρεψε; Ξέρουμε και οι δύο την απάντηση. Δεν αξίζει να του στείλεις. 

Ο άνθρωπος που σε αγαπάει κινεί γη και ουρανό. Δεν εισαι για τα μέτρια.

Όλα ή τίποτα. 

 

Νεότερα Άρθρα

Μήπως είσαι ερωτευμένη;

Her News

Χρειάζεται ο εγωισμός σε μια σχέση;

Her News

Tα σημάδια του έρωτα

Her News