HerNews.gr
Διασκέδαση

The Hitman’s Wife’s Bodyguard: Ο Ράιαν Ρέινολντς γίνεται σωματοφύλακας και υπόσχεται ξεκαρδιστικές περιπέτειες

tainiaodeon

Ο Ράιαν Ρέινολντς γίνεται ο σωματοφύλακας της Σάλμα Χάγιεκ και δεν ξέρουμε από προστασία, πάντως γέλιο υπόσχεται να μας προσφέρει απλόχερα! Το The Hitman’s Wife’s Bodygard αναμένεται σύντομα από την Odeon και το περιμένουμε, πως και πως!

Μια νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγιεκ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μόργκαν Φρίμαν και Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους και ακούει στο όνομα The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

tainiaodeon

Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση από την ακόμα περισσότερο ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ. Καθώς ο Μπράις οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους αναμειγνύονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

tainiaodeon

Το The Hitman’s Wife’s Bodyguard αποτελεί την ταινία που όλοι αναμένουμε να δούμε, κρατώντας το ενδιαφέρον αμείωτο, προσφέροντας μια ιστορία που ανυπομονείς να δεις τη συνέχεια και φυσικά εσωκλείοντας στοιχεία κωμωδίας που δεν αφήνουν κανέναν χωρίς να γελάσει μέχρι δακρύων.

Μια παραγωγή με πρωταγωνιστές ταλαντούχους ηθοποιούς που εγγυόνται την επιτυχία.

Ποιος δεν ανυπομονεί να δει τον Ράιν Ρέινολντς ν’ αρνείται να επιστρέψει ως σωματοφύλακας γιατί θέλει να παραμείνει πιστός στην παρότρυνση της ψυχολόγου του ν’ αποσυρθεί και ν’ απολαύσει μια ήρεμη ζωή;

Καυστικοί διάλογοι, έξυπνες στιχομυθίες και ένα σενάριο που ξεχειλίζει από φαντασία και αναπάντεχη πλοκή, όλα έρχονται στη μεγάλη οθόνη και οι θέσεις στο σινεμά ήδη μας περιμένουν!

Δείτε το τρέιλερ

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα φθινοπωρινά τραγούδια που πρέπει να εντάξεις στην playlist σου για τον Νοέμβριο

HerNews ka

Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω»: Κυκλοφόρησε το νέο εντυπωσιακό videoclip που γυρίστηκε στη Λισαβόνα

HerNews ka

“ΣΑΟΥΝΑ”: Το βραβευμένο έργο του Μίλτου Καρατζήμα έρχεται για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή

HerNews ka