HerNews.gr
Μόδα

Γάντια : Το απόλυτο χειμερινό fashion trend του 2022

Γάντια : Το απόλυτο χειμερινό fashion trend του 2022

Τα γάντια αποτελούσαν πάντα το ιδανικό αξεσουάρ για τον χειμώνα. Ο σκοπός τους ήταν να κρατάνε τις κρύες μέρες του χειμώνα τα χέρια μας ζεστά, και των γυναικών αλλά και των αντρών. Στα παλαιότερα χρόνια αποτελούσαν σημάδι της κοινωνικής θέσης των γυναικών.

Οι  γυναίκες που ανήκαν στα υψηλά στρώματα της κοινωνίας φορούσαν πάντοτε στις δημόσιες εμφανίσεις τους ψηλά γάντια.

Μπορεί εμείς να συνηθίζαμε ως τώρα να τα φοράμε στις χειμερινές εξορμήσεις μας. Σε τοπία χιονισμένα, αλλά η ταινία House of Gucci που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό επανάφερε τα επανέφερε στις στιλιστικές μας επιλογές.

Στην ταινία, η πρωταγωνίστρια Lady Gaga δεν τα αποχωρίζεται από πάνω της. Συγκεκριμένα τα γάντια που φορούσε ήταν της γνωστής σχεδιάστριας γαντιών Paula Rowan.

Τον χειμώνα του 2022 θα αποτελούν must των εμφανίσεων μας. Πρόκειται για το νούμερο ένα trend της εποχής , και προβλέπουμε να φοριέται πολύ. Το στυλ των γαντιών που θα δούμε περισσότερο να λανσάρετε θα είναι τα δερμάτινα, και τα βελουτέ. Οι αποχρώσεις που επιλέγουν διάφοροι οίκοι μόδας για τα γάντια τους είναι το απαλό ροζ, το ανοιχτό καφέ και το μπεζ. Όσον αφορά το μήκος, οι σχεδιαστές προτείνουν και τα ψηλά γάντια στο ύψος του αγκώνα αλλά και τα κοντά γάντια στο ύψος του καρπού. Ωστόσο το κλασσικό μαύρο και άσπρο γάντι θα φορεθεί εξίσου πολύ.

Αργότερα , την άνοιξη του 2022 περιμένουμε να κάνουν έντονη εμφάνιση και τα δαντελωτά γάντια. Τα δαντελωτά συνήθως κοσμούσαν τα χέρια μας στο μαύρο χρώμα , ενώ φέτος θα τα δούμε σε παστέλ αποχρώσεις.

Μπαίνουν δυναμικά στην μόδα και θα είναι το τοπ αξεσουάρ που θα πρέπει όλες μας να έχουμε στην συλλογή μας, κυρίως για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις μας. Σε διαβεβαιώνουμε ότι το κάθε outfit σου θα απογειωθεί αν επιλέξεις το σωστό ζευγάρι γαντιών.

Νεότερα Άρθρα

Τρόποι για να καθαρίσετε το δερμάτινο μπουφάν σας

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο στυλάτο κουστούμι για το βράδυ της Ανάστασης

HerNewskl

Υποδεχθείτε την άνοιξη με αυτά τα must-have outfits!

Her News