HerNews.gr
DECORNEWS

Τα 7 πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα σωστά φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σας, φωτίζοντας έναν χώρο και αναζωογονώντας τον με μια νέα αίσθηση ζωής.

Τα φυτά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσετε τους εσωτερικούς σας χώρους χωρίς να έχετε πλήρη επανασχεδιασμό. Πέρα από το πράσινο, τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να φέρουν πλούσιο τόνο, υφή και μοτίβο σε έναν χώρο, για μια ανεπαίσθητη ανανέωση που μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας εσωτερικό κήπο είτε απλά να αναβαθμίσετε το περιβάλλον σας με μια κομψή σύνθεση λουλουδιών, αυτές οι ειδικές προτάσεις θα σας προσφέρουν ένα μπουκέτο έμπνευσης.

1. ΦτέρηA fern in a bathroomΑυτή η ομάδα φυλλώματος προσθέτει την τέλεια πινελιά καταπράσινης απαλότητας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Είναι εξαιρετικά πλούσια και έχουν τόσο τολμηρό και ζωντανό πράσινο. Η υφή και ο όγκος που παρέχουν είναι κάτι θαυμάσιο.

2. Λεμονιά3 λεμονιές τοποθετημένες δίπλα σε έναν καναπέΤα δέντρα εσωτερικού χώρου είναι μια συνεχής τάση σχεδιασμού. Το να φέρετε μια λεμονιά στο σπίτι σας προσθέτει όχι μόνο ένα όμορφο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό, αλλά μπορεί επίσης να σας μεταφέρει κατευθείαν στη Μεσόγειο με κάθε άρωμα εσπεριδοειδών.

3. Ορχιδέες 25 Types of Orchids to Use as HouseplantsΟι ορχιδέες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου, και αυτό δικαιολογείται. Με διάφορα χρώματα και εμφανίσεις, αυτά τα λουλούδια προσθέτουν μια κομψή πινελιά σε κάθε δωμάτιο, αρκεί να τα φροντίζετε σωστά.

4. Φίκος λυράταFiddle leaf fig treeΑν θέλετε να απολαύσετε μια τροπική, εξωτική ατμόσφαιρα, ο φίκος λυράτα είναι απαραίτητος. Τα μεγάλα, βαριά φλεβώδη φύλλα του δίνουν μια σχεδόν προϊστορική εμφάνιση που τραβά την προσοχή. Απλώς φροντίστε να του δώσετε άφθονο λαμπερό, φιλτραρισμένο φως για να διατηρήσετε αυτά τα πλατιά φύλλα να φαίνονται καλύτερα. Φροντίστε να το τοποθετήσετε σε ένα ζεστό μέρος που δεν βρίσκεται στο άμεσο ηλιακό φως – κάπου κοντά σε ένα παράθυρο είναι το καλύτερο.

5. ΜονστέραΦυτό Monstera σε σαλόνιΗ μονστέρα δημιουργεί μια τροπική αίσθηση στο σπίτι. Είναι ένα τόσο εντυπωσιακό φυτό που μπορεί να γίνει αρκετά μεγάλο, είναι πραγματικά ένα σημείο ενδιαφέροντος σε κάθε δωμάτιο. Η τροπική του ατμόσφαιρα φέρνει επίσης μια αναζωογονητική πινελιά σε εσωτερικούς χώρους.

6. Καλαθέακοντινό πλάνο ενός φύλλου calatheaΗ καλαθέα είναι μια όμορφη και φιλική προς τα κατοικίδια επιλογή για τους φιλόζωους ανάμεσά μας. Τα φύλλα τους με μοναδικά σχέδια χρησιμοποιούνται για διάφορες χειροτεχνίες στην πατρίδα τους, τη Βραζιλία, και προσθέτουν ένα εντυπωσιακό στοιχείο σχεδίασης στο σπίτι σας. 

7. Αγλαόνημα Pink and green chinese evergreen in a blue potΓια αρχάριους με φυτά εσωτερικού χώρου που θέλουν να φέρουν ένα ποπ ενδιαφέρον στα σπίτια τους, το αγλαόνημα είναι η τέλεια επιλογή. Είναι ένα από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για να προσθέσετε χρώμα. Αυτά τα φυτά χαμηλής συντήρησης ευδοκιμούν σε έντονο, έμμεσο φως και κάνουν μια τολμηρή δήλωση με τα μοναδικά μοτίβα και τις αποχρώσεις τους.

Οι πιο μοντέρνες και σύγχρονες ιδέες για να διακοσμήσετε τους κάκτους σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Πάρε ιδέες για το πως θα το στολίσεις

Her News

Μπορεί να λήξει η ζάχαρη; Μάθετε πώς να την αποθηκεύετε σωστά

Her News

Η υδάτινη Louis Vuitton μπουτίκ στο Τόκυο

Her News b