HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

H Αθήνα Οικονομάκου δε δίστασε να μιλήσει για όλα.

Η γνωστή επιχειρηματίας-influencer-ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα “Πρωινό. Η ίδια θέλησε να μιλήσει για τη συνεργασία που έχει στο κομμάτι της μόδας με τη φίλη της Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη

Φυσικά, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στις προτάσεις που δέχεται για να συμμετάσχει στην τηλεόραση και στις κρίσεις πανικού. Αρχικά, είπε σχετικά με την εταιρεία ρούχων της πως:

“Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Θέλω να πω ότι, δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνά ρούχα και πολύ χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει ένα όχι βασικό μισθό. Θέλω να πω ότι ο άλλος επενδύει στο ρούχο.

Δεν είναι ένα πολύ χαμηλού κόστους προϊόν. Δεν το παίρνει για πλάκα ο άλλος και αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος πρέπει να επενδύσει. Πρέπει να αποδείξεις πράγματα. Πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων. Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό”.

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

Η ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρειάζεται αρκετές ώρες, ανέφερε η ίδια. Επιπλέον, προσέθεσε πως “η δυναμική που έχεις μπορεί να γυρίσει boomerang. Πολύ πιο εύκολα θα κριθείς, πολύ πιο δύσκολα θα αποδείξεις ότι δεν κάνεις απλά ένα brand που κάνεις κάποια ρούχα και βάζεις μια τιμή παραπανίσια γιατί έχεις εσύ ένα όνομα γνωστό και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο με δυναμική. Εμείς έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη. Τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής”.

Η προσωπική της ζωή και ο σύζυγος της

Με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο πέρασαν δύσκολες περιόδους. Μάλιστα, τόνισε πως:

“Περάσαμε δύσκολες περιόδους. Πολύ δύσκολες. Όχι σε σημείο να χωρίσω. Σε καμία περίπτωση. Ζοριστήκαμε. Υπήρχαν περίοδοι που υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες γιατί έχουμε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο. Πάντα υπάρχουν διαφωνίες που μπορούν να σε φέρουν σε ένα τσακωμό. Αλλά υπάρχει πάντα καλή διάθεση από τους δύο και τόσο αποφασισμένοι ότι θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε ενωμένη την οικογένειά μας. Θεωρώ τα πιο “δύσκολα” τα έχουμε περάσει”.

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

Κλείνοντας, η Αθήνα Οικονομάκου απάντησε στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση, ενώ δήλωσε ότι:

“Μου γίνονται προτάσεις για παρουσιάσεις. Και παιχνίδια και show και εκπομπές. Διάφορα. Δεν είναι κακό. Απλά μου κάνει εντύπωση (σ.σ ότι με σκέφτονται περισσότερο για παρουσίαση). Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι αλλά δεν είναι και κάτι που το επιθυμούσα και ήταν το όνειρό μου. Και να μην κάνω παρουσίαση ποτέ δεν είναι κάτι που θα σου πω ότι θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Θα μπορούσε κάποια στιγμή. Αν γυρνούσα στην τηλεόραση, πρώτη επιλογή θα ήταν το σήριαλ”

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

The 2night show: Ποιος θα είναι συμπαρουσιαστής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Her News b

Τζούλια Νόβα: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

HerNews ka

Φάνης Μουρατίδης: Η οικογένεια με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η υπόθεση Φιλιππίδη και η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του

Her News