HerNews.gr
Social News

Anita Brand: Η συγκινητική δημοσίευση για τον πατέρα της

Anita Brand-hernews

H Anita Brand περνάει δύσκολες στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη makeup artist έχασε τον αγάπημενο της πατέρα πριν λίγες ημέρες. Η Anita Brand, ούσα πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της τα συναισθήματα της.

Anita Brand-hernews

Η Anita Brand και η δημοσίευση

Πριν λίγες μέρες είχε κανει μια συγκινητική ανάρτηση με τη φωτογραφία του πατέρα της, στην οποία και είχε γράψει πως:

“Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου. Ακούγεται περίεργο αλλά το να διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα με βοηθά να απαλύνω τον πόνο λίγο. Nιώθω την αγάπη και βοηθά, βοηθά να ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που κάθισαν κάτω, αφιέρωσαν μια στιγμή από τις πολυάσχολες ζωές τους και μου έγραψαν μερικές σκέψεις από την καρδιά τους.

Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα live βίντεό μας ακόμη περισσότερο, γι’ αυτό σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει πριν από λίγες εβδομάδες. Αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει. Δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους.

Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για εμένα και την οικογένειά μου και δεν έχω ακόμη αναρρώσει πλήρως από αυτόν. Προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει άλλη ψυχή από την οικογένειά μας”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

 

H Anita Brand την Πέμπτη 27/1 συνέχισε να δημοσιεύει ένα συγκινητικό μήνυμα, αναφερόμενη στον πατέρα της.

Anita Brand-hernews

Το απόγευμα της Πέμπτης 27/1 λοιπόν, αναφέρθηκε ξανά σε εκείνον όταν ανάρτησε σειρά φωτογραφιών με τον γιο της, συνοδεύοντάς τις με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

“Κάθε μέρα μπαίνω στο Facebook, να δω αν είδες τις τελευταίες φωτογραφίες που σου έστειλα για να σου πω πως πήγα τον μικρό τη βόλτα που πηγαίναμε τόσα χρόνια μαζί, μα δεν το έχει δει ακόμα…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες από το ερωτευμένο ζευγάρι

HerNews ka

Travis Scott: Ήταν την ίδια ώρα στη συναυλία της Beyoncé με την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet που ζούσαν τον έρωτά τους!

HerNews ka

Άννα Μπεζάν: “Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα”

HerNewskl