HerNews.gr
Social News

Travis Scott: Ήταν την ίδια ώρα στη συναυλία της Beyoncé με την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet που ζούσαν τον έρωτά τους!

Η Kylie Jenner δημοσιοποίησε το ειδύλλιό της με τον Timothée Chalamet κατά τη διάρκεια της βραδινής συναυλίας της Beyoncé τη Δευτέρα — ενώ ο πρώην της Travis Scott ήταν στο πλήθος.

Ένας παρευρισκόμενος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter με τον Travis Scott να φτάνει στην τρίτη νύχτα της περιοδείας «Renaissance» της Beyoncé στο Inglewood της Καλιφόρνια, ενώ ο Timothée Chalamet και η Kylie Jenner εθεάθησαν να μοιράζονται τρυφερά φιλιά κοντά στο γεμάτο αστέρια VIP τμήμα.

Όπως είχε αναφερθεί, η Kylie και ο Chalamet εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, όχι πολύ μακριά από τις αδερφές της Kim Kardashian και Kendall Jenner.

Δεν είναι σαφές εάν ο Scott – ο οποίος έχει την κόρη Stormi, 5 ετών, και τον γιο Aire, 1 έτους με την Kylie – ήταν επίσης στο τμήμα VIP ή καθόταν αλλού στο στάδιο.

@jusst_tiktokss #timotheechalamet #kyliejenner#concert#news#new#celebrity #kiss#couple#fyp#foryou credit: tmz #fyp ♬ original sound – 🎶🎧

Το πρώην ζευγάρι που πέρασε από πολλά κύματα, χώρισε επίσημς τον Ιανουάριο του 2023, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους.

Ωστόσο, ο Scott φαινόταν να συνεχίζει να κυνηγάει την Kylie μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Παρά τις προσπάθειες του Scott να κερδίσει την Kylie Jenner από μακριά, το ειδύλλιό της με τον Chalamet φαινόταν να ανθίζει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με ονόμαζαν trash και κιτς, μαζί με άλλες βλακείες»

Her News b

Η μεγάλη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη μετά από 3 χρόνια απουσίας

HerNews ka

Πέννυ Μπαλτατζή: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl