HerNews.gr
Social News

Άννα Μπεζάν: “Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα”

Άννα Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της και βιώνει στιγμές χαράς και συγκίνησης με τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά. 

Άννα Μπεζάν

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίοθ για αυτήν την περίοδο της ζωής της. Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους. Μάλιστα, η Άννα Μπεζάν εξομολογήθηκε ότι:

“Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά”.

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως “το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του.

Άννα Μπεζάν

Όσο για το πώς ένιωσε όταν ήταν έγκυος, δήλωσε χαρακτηριστικά πως “όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, το έστειλα στον Δημήτρη και νόμιζε ότι έκανα πλάκα”. 

Νεότερα Άρθρα

Η Jennifer Aniston τιμά τον Matthew Perry στο Giving Tuesday: «Θα ήταν ευγνώμων»

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου: “Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια βρεγμένη σανίδα”

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για τη ζωή της

Her News