HerNews.gr
Σχέσεις

Ανάμεσα σε 2 άντρες: Πως θα διαλέξω;

couple

Ώστε είσαι ανάμεσα σε 2 άντρες; Περίεργο συναίσθημα..

Είναι όντως δύσκολο για κάποια να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Σημαίνει ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και ότι δεν μπορείς να πάρεις μια απόφαση ανάμεσα σε 2 άντρες. Πρωτού λοιπόν να σοβαρέψουν τα πράγματα, πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Ποιον θέλεις τελικά; Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, κάνε τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου:

Τι σε ελκύει στον καθένα;

Αφιερώστε λίγο χρόνο και γράψτε ακριβώς τι είναι αυτό που σας ελκύει σε κάθε άντρα.Μερικά πράγματα μπορεί να είναι κοινά, αλλά το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες αντιθέσεις μεταξύ τους.Να είστε ειλικρινείς και να τα καταγράψετε όλα στο χαρτί, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι σας ελκύει σε αυτούς τους δύο τύπους ταυτόχρονα. Το χαρτί μετά, κάψτε το!

together

Και τι δεν σας ελκύει καθόλου;

Αν και κάποιος μπορεί να φαίνεται τέλειος στο πρώτο ραντεβού, αν γνωρίζετε αυτούς τους 2 άντρες εδώ και λίγο καιρό, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν.Ήρθε πάλι η ώρα της λίστας! Γράψτε και τα αρνητικά πράγματα, από τα μικρά, μέχρι τα μεγάλα.Παραδεχτείτε αυτό που σας ενοχλεί και αναρωτηθείτε εάν κάποιο από αυτά τα πράγματα δεν μπορείτε να το αντέξετε.

Πως σε κάνουν να νιώθεις;

Ποιος σε κάνει να λάμπεις; Ποιος σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου; Ποιος σε κάνει να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος; Ποιος σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι; Αν κάποιος από τους δύο σε  κάνει να νιώθεις «λιγότερο από» με οποιονδήποτε τρόπο, τότε έχεις την απάντησή σου.

happy

Ας αναρωτηθούμε για το σεξ..

Η σεξουαλική χημεία δεν είναι το παν, αλλά είναι σημαντική.Αν έχετε κάνει σεξ με τον έναν ή και με τους δύο, πώς σας έκανε να νιώθετε; Το σκέφτεστε συνέχεια από τότε; Περάσατε όμορφα; Ακόμα και αν δεν έχετε βρεθεί ακόμα σεξουαλικά, μπορείτε να καταλάβετε τα συγκεκριμένα vibes ακόμα και από τα μηνύματα, η την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας από κοντά. 

Πως σας φέρονται;

Σεβασμός, φροντίδα, μια υγιής ποσότητα προσοχής και στοργής… αυτά είναι τα ελάχιστα που πρέπει να περιμένετε να λάβετε από έναν άντρα. Υπάρχει κάποια προφανής διαφορά στο πώς σας αντιμετωπίζουν οι δύο τύποι ανάμεσα στους οποίους προσπαθείτε να διαλέξετε; Αν ναι. πάλι έχετε την απάντηση σας!

 

Νεότερα Άρθρα

Σχέση: 3 σημάδια που δείχνουν ότι σε κερατώνει

Her News b

Γνώμες “OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News

Τι σημαίνει βάζω τα όρια μου;

Her News