HerNews.gr
Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών – Νέες καταθέσεις

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών – Νέες καταθέσεις

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού, αναμένονται από τη Βέρνη της Ελβετίας στην Ελλάδα. Το αργότερο έως σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα όμως με το ThessToday.gr, πηγές αναφέρουν ότι εφόσον αποσταλούν αργά το απόγευμα, τότε η παράδοσή τους στις ανακριτικές αρχές θα γίνει το πρωί της Δευτέρας. Καθώς οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου Τοξικολογίας του ΑΠΘ θα πρέπει να τις συμπεριλάβουν στο τελικό πόρισμα που θα συντάξουν.

Καλά πληροφορημένες πηγές υπογραμμίζουν στο ThessToday.gr ότι όλες αυτές τις ημέρες η ανακρίτρια βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους εξειδικευμένους επιστήμονες. Ενημερωνόταν για τη διαδικασία και τα συμπεράσματα των εξετάσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία.

Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να κατατεθούν και επίσημα στις ανακριτικές αρχές.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης καθώς τηρείται στο απόλυτο το πρωτόκολλο του απορρήτου. Υπενθυμίζετε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι όπως μετέφεραν ειδικοί στο ThessToday.gr, κάθε χρόνο κυκλοφορούν τουλάχιστον 101 νέες ναρκωτικές ουσίες.

Παράλληλα, η ανακρίτρια καλεί συνεχώς μάρτυρες που μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση ή ακόμη και να δώσουν την δική τους εκδοχή. Άτομα που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο πάρτι και φέρεται να εμπλέκονται, έχουν περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου και η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα κατέθεσε ο φερόμενος διοργανωτής του πάρτι, κάτι το οποίο βέβαια, ο ίδιος αρνείται.

Νεότερα Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης – Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

HerNews ka

Κατώτατος μισθός: Τα 19 επιδόματα που επηρεάζονται από τη νέα αύξηση

Her News

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Συνεχείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα – Σε εξέλιξη πύρινο μέτωπο 15 χιλιομέτρων

HerNews ka