HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Ερωτικά παιχνίδια: 5 ιδέες για να πάρετε φωτιά

sex

Τα ερωτικά παιχνίδια είναι το αλατοπίπερο στις σεξουαλικές σχέσεις των ανθρώπων. 

Έχει βραδιάσει, και εσείς έχετε βαρεθεί την ρουτίνα της καθημερινότητας,αλλά και την ρουτίνα στο κρεβάτι σας. Τι καλύτερο από το να ξεκινήσετε κάποια ερωτικά παιχνίδια; Η διάθεση θα ανέβει στα ύψη και τα σώματα σας θα πα΄ρουν 100% φωτιά. Αν δεν ξέρεις όμως τι παιχνίδι να προτείνεις στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

Αντίστροφη μέτρηση

Πάρτε ένα χρονόμετρο και βάλτε ένα τυχαίο χρονικό όριο, ας πούμε 20 λεπτά. Τώρα για αυτά τα 20 λεπτά η πρόκληση είναι να φιλιέστε , να πειράξετε ο ένας τον άλλον, να αγγίξετε ο ένας τον άλλον αλλά ΟΧΙ να κάνετε σεξ. Μπορείς να είστε γυμνοί αλλά δεν μπορείτε να κάνετε σεξ. Όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό όριο, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα όταν τελικά ξεπεραστεί!

sexy

Ζάρια..

Πάρτε ένα ζάρι και γράψτε ένα σεξουαλικής φύσης πράγμα που θα θέλετε να δοκιμάσετε, ενάντια σε κάθε αριθμό. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  κυλήσετε το ζάρι και να δοκιμάσετε ό,τι προκύψει. Δεν μπορείτε να κάνετε πίσω ή να τερματίσετε το παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα πράγματα. Και αν ένας αριθμός εμφανιστεί δύο φορές.. μάλλον το έχει η μοίρα του

30 δευτερόλεπτα

Αυτό είναι ένα άλλο είδος παιχνιδιού με βάση τον  χρόνο. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε 30 δευτερόλεπτα για να “ανάψετε” ο ένας τον άλλον. Εναλλάξ  σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα μπορείτε να κάνετε ό,τι πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει για τον σύντροφό σας, ενώ ο άλλος πρέπει να καθίσει ακίνητος και να απολαύσει την παράσταση. Φυσικά, αυτό πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές. Αλλά αυτό το κάνει πιο διασκεδαστικό! Το παιχνίδι δεν τελειώνει έως ότου ένας από τους δύο παραδεχτεί ότι είναι σίγουρα έτοιμος .. για όλα τα υπόλοιπα

touch

Μπιρίμπα

Πάρτε μια τράπουλα και δώστε σε κάθε φιγούρα ένα άτακτο νόημα. Για παράδειγμα, οι καρδιές μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα μασάζ, τα μπαστούνια μπορεί να σημαίνουν φιλί και ούτω καθεξής, ανάλογα με ό,τι αισθάνεστε άνετα. Διαλέξτε τώρα μια κάρτα και κάντε ό,τι είχατε ορίσει. Ο αριθμός που εμφανίζεται σε κάθε φιγούρα ορίζει τον χρόνο διάρκειας. Για παράδειγμα, αν διαλέξετε 4 μπαστούνια, σημάινει ότι θα φιλήσετε για τέσσερα λεπτά!

Θάρρος ή θάρρος

Πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού παιχνιδιού “Θάρρος ή αλήθεια”. Εδώ όμως παίζεις μόνο με το θάρρος. Προκάλεσε τον σ’υντροφό σου να κάνει διάφορα πράγματα όπως π.χ να σε γδύσει υπό την μουσική υπόκρουση ενός τραγουδιού. Συνέχιστε το παιχνίδι μέχρι να μην χρειαστεί να ρωτήσετε ξανά “Θάρρος ή θάρρος;” ..

 

Νεότερα Άρθρα

Sexting: Γιατί πρέπει να κάνεις με τον σύντροφό σου;

Her News b

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν την ηλικία που φέρνει τους καλύτερους οργασμούς

HerNewskl

Σεξ: Οι 10 κορυφαίες συμβουλές που χρειάζεστε

Her News