HerNews.gr
Σχέσεις

Σχεδόν σχέση: Tα σημάδια ότι δεν υπάρχουν προοπτικές

relationship

Σχεδόν σχέση.. μήπως βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν πάει πουθενά;

Κανείς δεν περιμένει να “κλειδώσει” τα πράγματα σε μια σοβαρή σχέση τη στιγμή που θα αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού, αλλά φαίνεται πολύ λογικό να περιμένετε να κάνετε κάποιο είδος προόδου όσο περισσότερο βγαίνετε ραντεβού. Πώς ξέρετε λοιπόν εάν βρίσκεστε σε αδιέξοδο με σχεδόν μηδενικές προοπτικές για το μέλλον; Τα σημάδια μιας σχεδόν σχέσης σας κοιτούν κατάματα – απλά πρέπει να δώσετε προσοχή:

couple

Μιλάει με άλλες

Λέει ότι του αρέσεις πολύ και του αρέσει να βγαίνει μαζί σου, μόνο που έχεις ακούσει από φίλους ή το έχεις δει και εσύ ότι εξακολουθεί να μιλάει και ακόμη και να κυνηγάει άλλες γυναίκες. Μπορεί να μην βγαίνει μαζί τους, αλλά δείχνει ενδιαφέρον. Αν ειδικά σου αναφέρει ότι δεν έχετε μιλήσει για αποκλειστικότητα, τότε τα πράγματα είναι όντως δύσκολα. Αυτό το είδος λογικής είναι απολύτως γελοία και είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να σε ξεγελάσει.

“Θα δούμε που θα πάει”

Εσείς απλά θέλετε να ξέρετε ότι κατευθύνεστε προς μια πραγματική σχέση με πραγματικές προοπτικές. Εάν δεν είναι πρόθυμος να σας το δώσει αυτό και λέει ότι «του αρέσει να κάνετε πράγματα μαζί » ή απλώς θέλει «να δει πού πηγαίνουν τα πράγματα» μήνες αργότερα, πρέπει να αφήσετε αυτόν τον άνθρωπο, άμεσα. 

kiss

Προτεραιότητα νούμερο 1: Σεξ

Είναι πολύ βολικό να έχεις κάποιον κοντά σου για να κάνεις σεξ όποτε σου χτυπάει η διάθεση. Ωστόσο, οι πραγματικές, υγιείς σχέσεις είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Αφορούν τη συντροφικότητα, την αγάπη, την άνεση και τη συντροφικότητα. Μια σχεδόν σχέση είναι αυτή στην οποία ό,τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα έχει ύψιστη προτεραιότητα και οτιδήποτε άλλο πέφτει στο περιθώριο ή απλά δεν υπάρχει.

 

Νεότερα Άρθρα

Η τεχνική του «λευκού μαντηλιού»: Πως να προσεγγίσω κάποιον που μου αρέσει;

HerNewskl

Μακροχρόνιες σχέσεις και χωρισμός

Her News b

Quiet Quitting: Τι είναι και πώς απειλεί τη σχέση σου

Her News