HerNews.gr
CELEBRITIES

Adele: Ποιο βραβείο κατάφερε να κερδίσει από τον Ed Sheeran στα BRIT Awards;

H Adele κατάφερε για ακόμη μια φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε επί σκηνής στα γνωστά σε όλους BRIT Awards στο O2 Arena. Το άλμπουμ της Adele “30” ήταν υποφήφιο για τέσσερισ κατηγορίες βραβείων. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς. 

Adele-hernews

Πριν ένα χρόνο, τα BRIT Awards είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς δεν υπήρχαν πια οι κλασσικες κατηγορίες των γυναικών και των ανδρών.

Η Adele λοιπόν κατάφερε να κερδίσει το το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το “30”. Γεμάτη συγκίνηση, αφιέρωσε το βραβείο στον 9χρονο γιο της και στον σύζυγό της Simon Konecki. Η ίδια δήλωσε επι σκηνής χαρακτηριστικά πως αυτός ο δίσκος “αφορά πραγματικά αυτούς”. 

Η Αdele κέρδισε τον Ed Sheeran όσον αφορά το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς.

H 33χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει τρία από τα τέσσερα βραβεία, ενώ ο Ed Sheeran κατέκτησε το βραβείο του “καλύτερου στιχουργού της χρονιάς”. 

Η Adele δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, και για αυτόν τον λόγο δήλωσε πως ” δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια μπαλάντα για πιάνο κέρδισε τόσους πολλούς”.

 

To συγκεκριμένο άλμπουμ, πολλοί το χαρακτήρισαν ως το άλμπουμ του διαζυγίο και ήταν το μεγαλύτερο σε πωλήσεις για το 2021. Μάλιστα, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 600.000 αντίτυπα σε μόλις έξι εβδομάδες. 

Adele-hernews

Λόγω της αλλαγής των βραβείων, η Adele προσέθεσε ότι “καταλαβαίνω γιατί έχει αλλάξει ο τίτλος του βραβείου αυτού, αλλά μου αρέσει πολύ να είμαι γυναίκα και να είμαι γυναίκα καλλιτέχνης. Είμαι πραγματικά περήφανη για εμάς”. 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: “Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο”

HerNewskl

Bella Hadid: Η σαλάτα με μόνο 5 υλικά που τη κρατάει σε φόρμα

Her News

Περικλής Κονδυλάτος: “Δεν ήταν άστοχη η τοποθέτησή του Άγγελου Μπράτη”

HerNewskl