HerNews.gr
Social News

Γιώργος Καράβας: Ονειρικές διακοπές στη Λαπωνία με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού

karavas

Χιόνια στα εσωτερικά εθεάθησαν το τελευταίο διάστημα φίλες και φίλοι κάνοντάς μας να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο κρύο του χειμώνα που διανύουμε, χιόνια όμως εθεάθησαν και στα εξωτερικά. Που τα είδαμε; Φυσικά στα stories και τις αναρτήσεις που ανεβάζουν ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρού κάνουν τις χειμερινές, κατάλευκες διακοπές τους στη Λαπωνία, ξεφεύγοντας για λίγο από την αστική καθημερινότητα της Αθήνας. Μας ταξιδεύουν και εμάς βεβαίως βεβαίως, μιας και από τις αναρτήσεις τους βλέπουμε το υπέροχο igloo στο οποίο διαμένουν, με τον ανοιχτό ουρανό από πάνω τους, το χιόνι τριγύρω και τα σεντόνια που τους κατακλύζουν ολόγυρα για ζεστασιά.

psarrou

Μάλιστα ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να φωτογραφηθεί shirtless φανερώνοντάς μας την αντίθεση κρύου εξωτερικά και ζέστης εσωτερικά, μιλώντας παράλληλα στο τηλέφωνο. Το ζευγάρι έχει επιδοθεί σε χιονοδραστηριότητες, απολαμβάνοντας κάθε μια στιγμή, γυμνάζοντας το σώμα, παίζοντας και ξεκουράζοντας το νου.

karavas

karavas

Φαγητό και ποτό

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι σε έναν τόσο κρύο προορισμό το ζεστό και ”γεμάτο” φαγητό είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο οργανισμός για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του. Έτσι ο Γιώργος και η Ραφαέλα δοκίμασαν ζεστές σοκολάτες σε ρόφημα και έκαναν ”μπάρμπεκιου” με λουκάνικα στη φωτιά.

loukanika

Όχι πείτε, τι καλύτερο;

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι ο Γιώργος Καράβας ξεχώρισε από την συμμετοχή του ως coach στο GNTM, ενώ έχει κάνει αμέτρητες επιτυχημένες καμπάνιες ως μοντέλο. Η σύζυγος και μητέρα δυο υπέροχων παιδιών, Ραφαέλα Ψαρρού είναι επιχειρηματίας, έχοντας την δική της επιχείρηση!

Και αν όλες οι παραπάνω πληροφορίες και φωτογραφίες σας μάγεψαν, τα καλά νέα έρχονται να σας ενθουσιάσουν ακόμη πιο πολύ: Αναμένουμε ακόμη μερικά χιόνια, οπότε.. τρέξτε να βρείτε τον δικό σας κατάλευκο προορισμό!

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Παππά: “Θέλω να νιώθω καλά με μένα και να μου κάνει το τζιν. Αν μου κάνει το τζιν είμαι μια χαρά”

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρασούλης: Η βάπτιση της κόρης τους και ο γάμος…έκπληξη!

Her News

Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”

Her News b