HerNews.gr
CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: “Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο”

Η Ελένη Μενεγάκη δε μπόρεσε να μη σχολιάσει άκρως εκνευρισμένη όσα συνέβησαν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν ανάμεσα στους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”. O πρώην παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της.

Δεν ήταν λίγα τα πρόσωπα τις showbiz που αντέδρασαν σε αυτό το συμβάν και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση στην τηλεοπτική παρέμβαση του Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο. 

Η διάσημη παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Φαντάζομαι ότι όσοι χθες περάσατε από το Ράδιο Αρβύλα σίγουρα είδατε μια εκπομπή τελείως διαφορετική γιατί δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς. Δεν ξέρεις αν περιμένεις να δεις την ομάδα αυτή να είναι στον αέρα και να απολογείται… να ενημερώνει ή απολογείται τελοσπάντων… Σοκ ήταν και για εκείνους, το νιώσαμε όλοι. Από τις πιο άβολες στιγμές! Πόσο μάλλον όταν η εκπομπή που κάνεις είναι σάτιρα, είναι ευχάριστη, έχει χαρούμενες στιγμές σε μία μέρα που δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος”.

Ελένη Μενεγάκη-hernews

Ωστόσο, η “ωραία Ελένη”  δε μπόρεσε να μη συνεχίσει, λέγοντας πως “ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι. Είτε έχεις σχέση είτε δεν είναι σχέση αλλά κάτι τελείως περαστικό. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Ωραία όλα αυτά που λέμε, να πούμε πώς έχουν τα πράγματα”.
Ελένη Μενεγάκη-hernews
Κλείνοντας, θέλησε να τονίσει την ανησυχία που της δημιουργείται, ούσα μητέρα καθώς προσέθεσε ότι:

“Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά και αυτή τη στιγμή έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες. Το θέμα μου για μένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι και εμείς οι γονείς και να μάθουμε στα παιδιά να βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Να φτάσουμε στο σήμερα και να περάσουμε κάποια μηνύματα. Να μάθουμε και εμείς καλυτέρα από τι μπορεί κανείς σήμερα από τι μπορεί να κινδυνεύσει και πώς να προστατευθεί . Πρέπει αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το λέει, ό,τι και αν σου είναι ο άλλος. Δεν ξέρω τι να πώ. Τα νεότερα παιδιά σκέφτομαι”.

 

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Ποιο είναι ο πραγματικός λόγος που δεν εμφανίστηκε ως guest κριτής στο GNTM;

HerNewskl

Bella Hadid: Η σαλάτα με μόνο 5 υλικά που τη κρατάει σε φόρμα

Her News

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε στο θέμα με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο: «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου..»

HerNewskl