HerNews.gr
Social News

Κιμ Καρντάσιαν: «Στα 40 μου, επέλεξα εμένα. Ήθελα να μοιάσω στην Σάλμα Χάγιεκ»

Η βασίλισσα του Instagram και της γκλάμουρ ζωής, Κιμ Καρντάσιαν σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συνέντευξη που παραχώρησε ήταν στο περιοδικό Vogue.

«Μέχρι τώρα έκανα πράγματα που ικανοποιούσαν τους άλλους. Νομίζω πως εδώ και δύο χρόνια έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Ακόμα και αν αυτά που έκανα έφεραν αλλαγές και προκάλεσαν στο διαζύγιό μου. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Αλλά και με αυτά που μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους. Εγώ έχω διαλέξει τον εαυτό μου. Νομίζω πως είναι “οκ” να διαλέγουμε τον εαυτό μας. Στα 41 μου αποφάσισα να ακολουθήσω το motto, “Team Me”. Τι σημαίνει αυτό; Θα στηρίζω τον εαυτό μου και τα «θέλω» μου. Θα φάω καλά. θα πάω να γυμναστώ. Θα διασκεδάσω περισσότερο, θα περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενη.

Όταν θελήσω θα αφήσω το κινητό μου. Θα κάνω unfollow αν δεν θέλω να δω κάτι στο Instagram».

Σε αντίθεση με τον πρώην άνδρα της Κάνιε Γουεστ, η ίδια δεν έχει απαντήσει στις αμέτρητες δημόσιες επιθέσεις του. Καθώς από ότι φαίνεται το μόνο που θέλει είναι τα παιδιά της να τον βλέπουν ως τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου… Παρά τη δική τους κόντρα. Η μοναδική φορά που του απάντησε δημόσια ήταν πριν λίγες εβδομάδες, όταν ο Κάνιε δήλωσε ότι διαφωνεί με το να έχει η η μεγάλη τους κόρη Νορθ, TikTok.

Η αναφορά στο διαζύγιο:

«Το διαζύγιο είναι ήδη αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Κάνιε με τον έλεγχο και τη χειραγώγηση, με τόσο αρνητικό και δημόσιο τρόπο, απλώς προσθέτει επιπλέον πόνο σε όλους μας».

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν μίλησε καθόλου για την προσωπική της ζωή και τον νέο της σύντροφο που όλους μας ξάφνιασε τον κωμικό Pete Davidson.  «Η παρέα μου είπε απλά ότι είμαστε επιτέλους διακοπές μετά από πολύ καιρό και πέταξε το κινητό στη θάλασσα. Δεν πίστευα ότι μου επιτρεπόταν να κάνω κάτι τέτοιο». Κι όμως, το έκανε, άλλαξε αριθμό και τώρα το κινητό της χτυπάει λιγότερο και εκείνη απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με τον εαυτό της.

Ήθελε να μοιάσει στην Σάλμα Χάγιεκ

Η ίδια η Κιμ στο ξεκίνημά της παραδέχεται ότι ήθελε να μοιάσει στη Σάλμα Χάγιεκ. «Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι αποδέχονται πια και άλλους σωματότυπους και υπήρχε κάποια με την οποία μπορώ να ταυτιστώ. Στον χορό αποφοίτησης, πήγα στο stand της MAC και τους έδειξα μία φωτογραφία τους για να μου κάνουν το ίδιο μακιγιάζ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της και μιλώντας για το πώς προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα με θετική άποψη λέει: «Προσπαθώ απλώς να ζω και να είμαι χαρούμενη για τους ανθρώπους που έχω. Και αυτό με βοηθά να μπλοκάρω όλα τα αρνητικά».

Νεότερα Άρθρα

Έκλεψε την παράσταση η Ζωζώ Σαπουντζάκη – Χόρεψε με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο

Her News

Μαρία Καβογιάννη: “Tο δράμα το ζούμε στην εποχή μας με κάποιον τρόπο το ξέρουμε καλύτερα”

HerNewskl

Επιστρέφει στη σκηνή η ωραία Ελένη – Η Φουρέιρα είναι έτοιμη να τραγουδήσει ξανά μπροστά στο κοινό της

HerNews ka