HerNews.gr
Μόδα

Τα ωραιότερα εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου

O Φεβρουάριος είναι εδώ και εσύ ψάχνεις να κάνεις το τέλειο δώρο στον εαυτό σου και στις φίλες σου, που δεν είναι άλλο από εσώρουχα.

Καλά κατάλαβες! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εμείς φροντίσαμε σε συνεργασία με τη ninashop.gr να σε βάλουμε σε ένα ρομαντικό moοd. Πώς αλλιώς θα αισθανθείς ερωτεύσιμη;

Είναι κανόνας πως ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που είναι αφιερωμένος στους ερωτευμένους!

Εκτός από αυτό όμως, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που έρχεται να μας υπενθυμίζει πως πρέπει να μας φροντίζουμε λίγο περισσότερο.
Δεν πρέπει να βασίζεται η ευτυχία μας από τρίτους, αφού μόνο όταν αισθανθούμε ολοκληρωμένοι μέσα μας θα το εκπέμψουμε προς τα έξω.

Επομένως, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, στις 14 Φεβρουαρίου θα κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου. Θα κάνεις ένα σετ εσωρούχων από το κατάστημα ninashop.gr το οποίο σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα.

Η διάθεση σου θα αλλάξει αμέσως, αφού τα εσώρουχα είναι κάτι μοναδικό!

Αν δε θέλεις εσώρουχα, επίλεξε lingeries μιας και αυτά εχουν για φέτος την τιμητική τους. Ανάδειξε τη θηλυκότητα που κρύβεις τόσο καιρό με τα πολυτελή υφάσματα και τις chic λεπτομέρειες.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και εμείς σου προτείνουμε μονάχα τις καλύτερες. To “sexy” δε συνάδει πάντοτε με το μαύρο ή το κόκκινο χρώμα. Μπορεί και ένα άσπρο εσώρουχο να είναι εξίσου sexy αρκεί να το πιστέψεις και να αναδείξει το ίδιο τη σιλουέτα σου.

 

Οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει το αγαπημένο μας e-shop ninashop.gr είναι πάντα chic και αγκαλιάζουν με όμορφο και κομψό τρόπο την κάθε γυναίκα.

Αν θέλεις, δε, κάτι πιο ξεχωριστό…σου προτείνουμε με κλειστά μάτια τα κορμάκια που στολίζονται είτε με ποιοτική δαντέλα είτε είναι διάφανα.

Η δαντέλα αγκαλιάζει πάντοτε το μπούστο και φυσικά το κολακεύει. Φυσικά, ένα όμορφο εσώρουχο δε σημαίνει πως είναι συνάμα και άβολο.

Τα εσώρουχα είναι άνετα και δε θα αισθανθείς ποτέ περιορισμένη!

Όσο για τις λίγο πιο παραδοσιακές γυναίκες, που δε θέλουν σε καμία περίπτωση να αποχωριστούν το κόκκινο χρώμα από την γκαρναρόμπα τους εν όψει της ημέρας…

Δε θέλουμε να διαφωνήσουμε! Οι επιλογές σε κόκκινα εσώρουχα και στο χρώμα του κρασιού είναι αμέτρητες και τα περίτεχνα κοψίματα τους τα κάνουν ξεχωριστά.

Θα αισθανθείς η απόλυτη γυναίκα, φορώντας τα σετ εσωρούχων.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δου ανήκει! Είναι η μέρα που θα αναζωογονηθείς και θα θυμηθείς πως το πιο σημαντικό είναι να είσαι άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Μην αφήνεις κανέναν να σε πείθει για το αντίθετο.

 

Happy Valentine’s Day από εμάς! Eίμαστε σίγουρες πως θα είσαι εκθαμβωτική!

https://www.ninashop.gr/

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210.9324.142

Facebook: https://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagram: https://www.instagram.com/ninashopunderwear/

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε λεοπάρ print “αλά βασιλικά”

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε με τον πιο chic τρόπο το animal print παντελόνι

HerNewskl

Ποιος δεν αγαπάει τα sneakers;

Her News b