HerNews.gr
Beauty

3 tips για να είσαι πάντα περιποιημένη

woman

Θέλεις να είσαι πάντα περιποιημένη , αλλά δεν έχεις τον χρόνο να το πετύχεις;

Η αλήθεια είναι, ότι είναι το πιο όμορφο και κολακευτικό πράγμα σε μια γυναίκα , το να φαίνεται περιποιημένη. Για να είσαι όμως περιποιημένη δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολύ χρόνο. Υπάρχουν 3 μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα στην “πένα”. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τα ακολουθήσεις:

Βρες το χτένισμα που σου πάει πραγματικά

Μπορεί η μαμά σας να έπρεπε να κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο για να πετύχει το χτένισμα που ήθελε, όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και πιθανότατα έχετε στο σπίτι σας κάποια εργαλεία styling. Επειδή όμως η θερμότητα από τα εργαλεία αυτά τείνει να καταστρέφει την τρίχα, προσπαθήστε να τα αποφεύγετε. Βρείτε ένα απλό χτένισμα που να σας βολεύει και να αναδεικνύει το πρόσωπό σας. Μια εξαιρετική επιλογή είναι το σινιόν, το οποίο αν και δείχνει περίπλοκο, στην πραγματικότητα είναι ό,τι πιο απλό μπορείτε να κάνετε.

Πώς θα το φτιάξετε: δημιουργήστε μία χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση και χτενίστε ομοιόμορφα τα μαλλιά με φορά προς τον αυχένα. Πιάστε τα με ένα λαστιχάκι, κάνοντας ένα σινιόν. Tα μαλλιά που περισσεύουν, στρίψτε τα με τα δάχτυλά σας και στερεώστε με φουρκέτες.

hair

Τα αξεσουάρ μας αναβαθμίζουν.. στο λεπτό

Ακόμη και το πιο απλό σύνολο μπορεί να δείξει εντυπωσιακό με μερικά αξεσουάρ. Φυσικά δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια  περιουσία προκειμένου να εμπλουτίσετε τη συλλογή κοσμημάτων σας. Τα χρυσά αξεσουάρ που τα τελευταία χρόνια αποτελούν τεράστια τάση της μόδας, είναι διαθέσιμα στη faux εκδοχή τους. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μερικά δαχτυλίδια και ένα κολιέ θα σας κάνουν να δείχνετε περιποιημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ring

Καθαρά νύχια

Τα περιποιημένα νύχια είναι βασική προϋπόθεση για μια προσεγμένη εμφάνιση. Απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά πετσάκια και τις παρανυχίδες είτε μόνη σας είτε σε κάποιο κέντρο αισθητικής. Δε χρειάζεται τα νύχια σας να είναι βαμμένα για να δείχνουν όμορφα, αν όμως αποφασίσετε να τα βάψετε, φροντίστε να ανανεώνετε το χρώμα τους και να μην τα αφήνετε ξεφλουδισμένα ή μισοβαμμένα.

Νεότερα Άρθρα

Off Campus Cut: Το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε French girl

HerNewskl

Jennifer Lopez: To ρομαντικό hair styling και το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιαζ

HerNewskl

Rihanna: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της

HerNewskl