HerNews.gr
Μόδα

Pretty Ballerinas: Η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 είναι το νέο must στη μόδα

Η συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2022 των Pretty Ballerinas είναι must. Θυμίζει ένα τραγούδι αγάπης για την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου.

Υποδεχόμαστε την ανοιξιάτικη συλλογή και είμαστε σίγουρες ότι θα την λατρέψετε όσο κι εμείς!!

A SUMMER SONG

Το καλοκαίρι είναι μακράν η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου, αλλά για πολλούς φαίνεται να πετάει την ίδια στιγμή που χρειάζεται ένα παγωτό για να λιώσει. Ας φτιάξουμε λοιπόν σανό όσο λάμπει ο ήλιος και ας μην χάσουμε ποτέ ούτε δευτερόλεπτο. Because summer is must in Pretty Ballerinas!

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι στο νησί της Μινόρκα

Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τρία θέματα: Βήμα στο καλοκαίρι, Οργανική Επανάσταση και Ευφορική Αγάπη – μαζί η εποχική γκαρνταρόμπα υποδημάτων σας είναι ταξινομημένη.

STEPPING INTO SUMMER

Μια χαλαρή βόλτα στη νέα σεζόν περιλαμβάνει δέρμα, gingham και ημιδιάφανα σημεία σε κομψές μπαλαρίνες, mules και σανδάλια. Ότι πιο must για άνοιξη/καλοκαίρι!

Τα Ella mules και τα σανδάλια Judy ενισχύουν τα καλά vibes της επόμενης σεζόν με διακοσμητικά στοιχεία που θυμίζουν φυσικούς πολύτιμους λίθους.

Το μοντέλο Gretschen διαθέτει ανασηκωμένο τακούνι (κατά ενάμιση εκατοστό) σε δίχρωμους τρόπους.

Το τελευταίο στυλ Kendal διαθέτει ένα καθαρό ή καλυμμένο τακούνι τεσσάρων εκατοστών -σε μαύρο ή ροζ-, που θυμίζει μια περασμένη εποχή, αυτό το μοντέρνο κλασικό πρόκειται να γίνει βασικό στοιχείο της σεζόν.

ORGANIC REVOLUTION

Αυτή είναι η must τάση και ο λόγος είναι πως γιορτάζει τα φυσικά υλικά. Το Ella pumps με τη χαρακτηριστική μυτερή μύτη τους και το Rosario, με στρογγυλεμένο δάχτυλο, ενώνονται με το πέδιλο Judy.

Και τα τρία στυλ διαθέτουν λεπτομέρειες από φυσικό ύφασμα, όπως ράφι και βαμβάκι που δημιουργούνται από ανακυκλωμένα υλικά (ίνες που έχουν διασωθεί και ανακυκλωθεί σε νέα υφάσματα).Οι χειροποίητες κορδέλες και οι πλεκτοί φιόγκοι προσθέτουν επίσης εκπληκτική διακόσμηση και στυλ.

EUPHORIC LOVE

Το βραδινό φως τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού καλωσορίζει ιριδίζοντα υφάσματα και prints που εμφυσούν μια αίσθηση γιορτής καθώς απολαμβάνουμε τις τελευταίες από τις μακριές γλυκές μέρες.

 

Ορχιδέα ροζ και γκουάβα, πράσινο μήλο, μπλε του Ατλαντικού ή πορτοκαλί φωτιάς, σε συνδυασμό με animal prints -όπως ζέβρα και λεοπάρ- και φινιρισμένα με κρύσταλλα Swarovski για απόλυτη λάμψη, συνθέτουν τη συλλογή Euphoric Love.

BRIDE TO BE – THE LAST OF YOUR SHOES

Το Pretty Ballerinas ολοκληρώνει τη συλλογή του με μια νέα σειρά νυφικών υποδημάτων.

Τα στιλ Marilyn και Ella διαθέτουν λαιμόκοψη στολισμένη σε γκρο, για ένα λεπτό αλλά κομψό νυφικό παπούτσι και ολοκληρώνονται με ένα κλασικό μεταξωτό κορδόνι.

Η undercut έκδοση της Ella με ενίσχυση πλάτης και το σανδάλι Judy αποτελούνται από δέρμα νάπα κατσίκας και διακοσμημένα με ένα όμορφα φτιαγμένο ασορτί δερμάτινο λουλούδι, το οποίο έχει συναρμολογηθεί στο χέρι, πέταλο με πέταλο, για να επιτευχθεί αυτή η εκπληκτική διακόσμηση. Έχεις δει πιο must σχέδια για τα όμορφα βήματα σου;

Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη συλλογή στο https://www.digalakis.com

Και στα καταστήματα  Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε λεοπάρ print “αλά βασιλικά”

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε τα πέδιλα που είναι ιδανικά για νυφικά looks!

HerNewskl

Baguette bag: Η Sarah Jessica Parker επανέφερε την τάση στο προσκήνιο

HerNewskl