HerNews.gr
CELEBRITIES

Britney Spears: Κυκλοφορεί βιβλίο με αποκαλύψεις που θα σοκάρουν

britney spears

Η Britney Spears είναι η γυναίκα με την οποία συγκλονίστηκε και συγκινήθηκε ο παγκόσμιος χάρτης πριν λίγο καιρό, όταν πλέον δικαιώθηκε και ο πατέρας της παραιτήθηκε της κάθε εξουσίας που μπορεί να είχε πάνω στη ζωή της.

Έχοντας περάσει Γολγοθά και νιώθοντας φυλακισμένη από τον ίδιο της τον πατέρα, η Britney Spears κατάφερε πλέον να ξεφύγει από εκείνον και δια νόμου πια να μην έχει καμία ισχύ στη διαχείριση της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

britney spears

Πληροφορίες για το βιβλίο

Η 40χρονη σταρ της pop πήρε την απόφαση να γράψει τα απομνημονεύματά της, ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τη ζωή της, την καριέρα της, τις ερωτικές της σχέσεις και -φυσικά- το οικογενειακό δράμα που τόσες φορές απασχόλησε fans και μη.

Όπως αναφέρει η Page Six, το εν λόγω βιβλίο έρχεται μετά από μία συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων με την αμερικανική εκδοτική εταιρεία και θυγατρική της Paramount Global «Simon & Schuster» να παίρνει τα δικαιώματα του. Ήδη πηγή αναφέρει πως το βιβλίο της είναι «ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν υπάρξει πίσω από τους Obamas» (σ.σ. Ένα βιβλίο του 2017, του οποίου τα δικαιώματα λέγεται πως πωλήθηκαν για 60 εκατομμύρια δολάρια).

Με τα όσα έχει περάσει η Britney αυτά τα χρόνια και όπως εκείνη τα έχει μοιραστεί στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε πως έχει σκοπό να τα αποκαλύψει όλα, χωρίς να φοβηθεί ή να κρατήσει πράγματα για εκείνη.

Ήδη η αδερφή της, Jamie Lynn Spears, δημοσίευσε τα δικά της απομνημονεύματα με τίτλο «Things I Should Have Said» τον περασμένο Ιανουάριο και η Britney την κατηγόρησε για «κατασκευασμένες ιστορίες». Μέχρι που έστειλε και δικηγόρο για να σταματήσει η Jamie να αναφέρεται σε εκείνη στην περιοδεία του βιβλίου της.

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Πωλείται το σπίτι που έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι

Her News

H Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησε από το GNTM!

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να καλύψεις τους μαύρους κύκλους;

HerNewskl